Now Reading
Sotul meu este din ce in ce mai nervos

Sotul meu este din ce in ce mai nervos

Sotul meu este din ce in ce mai nervos. Avem o relatie care a trecut prin multe incercari. Acum pot spune ca ar trebui sa fim mai linistiti. Ne-am casatorit de curand (locuim impreuna de 4 ani), ne vom muta in curand in casa noua si incepem o perioada noua a vietii. In loc de liniste, spre surprinderea mea, sotul meu a devenit foarte nervos, e pesimist in multe lucruri desi el nu recunoaste si spune ca e fericit cu mine. Ne iubim foarte foarte mult dar relatia a ajuns intr-un punct critic. De vina este si bautura si oboseala psihica din partea lui. Am incercat sa discut cu el dar are momente cand e de acord cu mine ca greseste si are momente cand rabufneste ca numai eu sunt de vina in orice. Si un singur cuvant banal care nu ii convine in acel moment poate duce la certuri aprinse. Rareori se ajunge si la violenta, lucru pe care nu vreau sa il accept in viata. Nu stiu ce sa fac. Il iubesc foarte mult, e un familist dar nu mai suport iesirile acestea fara logica si simt ca nu le putem discuta deoarece nu ma intelege. Exista cu adevarat tratamente medicamentoase pentru calmare, sau tratamente psihologice bune? As vrea sa imi recomandati un psiholog bun in Constanta. Nu stiu daca ar accepta un psiholog sotul meu dar daca situatia nu se amelorioreaza trebuie facut ceva. Au fost momente in care i-am spus ca plec daca nu facem ceva sa fie mai bine. Reactia lui este foarte orgolioasa si imi spune sa plec, dar stiu ca nu vrea sa plec. Are reactii extreme, contradictorii. Nu stiu ce sa fac desi ma consider o persoana puternica si cu un rationament bun, dar care se bate cap in cap cu sentimentele.

Intrebare pusa de: alina, 31

Raspunsul psihologului:

Ar fi foarte bine daca sotul ar accepta sa mearga la un psihoterapeut. Daca el refuza, poti merge tu pentru a intelege la un nivel mai profund ce se petrece la un nivel mai profund intre voi.

Referitor la recomndarea unui psihoterapeut bun in Constanta, acceseaza www.psihoterapiepsihanalitica.com/registru_en.htm ..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top