Now Reading
Va e frica de ceva nou

Va e frica de ceva nou

Sunt intr-o mare ceata. Am fost 3 ani cu un baiat, ne-am iubit orbeste, toate bune pana ce el s-a lasat influentat de parintii lui si a inceput sa imi spuna cuvinte urate, ca sunt o fraiera, proasta, ca nu sunt in stare de nimic in viata, ca am o iubire prea sufocanta. Si daca nu imi convenea ceva spunea „gaseste-ti pe altul”. Dar in acest timp au fost si bune. El m-a ajutat financiar foarte mult, a avut momente in care ma iubea iar enorm, deci oscila intre 2 stari, eu l-am iubit in tot acest timp la maxim, m-am schimbat pentru el, eram o persoana vesela, el m-a facut sa vad viata urata si sa nu o mai vad roz, sa nu mai am prieteni, el fiind un tip mai tacut, mai cuminte. In ultimul timp cu parintii lui am avut mari certuri, m-au dat si afara, el a venit cu mine, nu am ce reprosa la asta. Dar prea multe, acum de 2 luni ne-am despartit si am gasit pe alt baiat care este foarte vesel, ma face mereu sa zambesc si fara sa vreau am pus suflet, iar fostul, ma suna non stop aproape, plange la telefon, spune ca nu poate trai fara mine. Ne-am vazut, la fel a plans, se vede ca e terminat, dar sentimentele mele pentru el acum s-au cam dus. De fapt treptat se tot duceau, si zilele trecute i-am zis fostului ca sa mai incercam si l-am lasat pe actualul, dar m-am vazut cu el si mi-am dat seama ca nu ma mai leaga sentimente, poate doar mila si recunostinta, si sunt intr-o ceata de numai stiu nici eu. Cu cel de 2 luni m-am vazut pentru a clarifica lucrurile si a ne desparti frumos, doar ca nu am reusit. Pana si acesta a inceput sa planga, si mi-am dat seama ca ma simt foarte bine cu el, ma face sa zambesc indiferent de cat de suparata as fi si este ca mine vesel, vede viata frumoasa, doar ca acum nici eu nu stiu cu cine sunt, si nu stiu incotro sa merg. Stiu ca e complicata povestea 🙁 si foarte dureroasa pentru mine, cu cel de 3 ani am stabilitate dar nu sunt dispusa sa traiesc iar ca o piedica pentru toti, sa ma urasca ai lui, iar el sa se lase iar influentat. As ramane cu el doar ca am fost 3 ani si mi-e frica de ceva nou, dar nu pot. Ce sa fac?

Intrebare pusa de: Carmen, 23

Raspunsul psihologului:

Va e frica de ceva nou. Oare care sa fie motivul? Ce fel de stabilitate pierdeti? Din cate spuneti, una care va face si rau.

La fel cum nu se poate detasa de parintii lui, fostul iubit nu se poate desprinde nici de dvs acum. Si nici dvs de el din… mila si recunostinta. Oare asa sa fie? Cum v-ati vedea viata peste cinci ani? Ce va doriti si de la cine, in ce fel?

Daca stabilitatea este singurul lucru important pentru dvs, sunteti pregatita sa platiti pretul ei?

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top