Now Reading
Castelul din nori s-a sfaramat. Millennium 3

Castelul din nori s-a sfaramat. Millennium 3

Revista Psychologies
Autor: Stieg Larsson
Editura: Trei, 2009

„Abia in ultima carte se leaga toate aceste fire si poti intelege cu adevarat ce s-a intamplat. Cu toate acestea, fiecare volum este o poveste in sine, una completa. Si mai e ceva. Intr-un roman politist obisnuit nu ai sa descoperi niciodata consecintele intamplarilor dintr-o poveste, dezvaluite in urmatoarea carte. In romanul meu insa lucrurile stau altfel. ” Stieg Larsson

Castelul din nori s-a sfaramat, Millennium 3, Stieg Larsson, Editura Trei


Ultimul volum al Trilogiei Millennium. O trilogie exploziva despre coruptie, jurnalism, lumea financiara si culisele serviciilor secrete.

„Abia in ultima carte se leaga toate aceste fire si poti intelege cu adevarat ce s-a intamplat. Cu toate acestea, fiecare volum este o poveste in sine, una completa. Si mai e ceva. Intr-un roman politist obisnuit nu ai sa descoperi niciodata consecintele intamplarilor dintr-o poveste, dezvaluite in urmatoarea carte. In romanul meu insa lucrurile stau altfel. ”
Stieg Larsson

«Coruptie, trafic de influenta, prostitutie: intrati in lumea lui Stieg Larssonsi veti deveni captivi.»
Le Nouvel Observateur

„La noi, Millennium nu mai este un simplu succes, a devenit o epidemie!”
Pascal Bruckner

Jurnalist suedez, Stieg Larsson a murit in 2004, in mod neasteptat, in urma unui crize cardiace. Cu cateva luni inainte, ii predase editorului sau trilogia Millennium, o serie de romane care aveau sa se numere, dupa disparitia sa, printre cele mai cautate si citite carti din lume.

Avand o intriga irezistibila si extrem de complexa, cele trei volume de factura politista ataca teme sensibile din punct de vedere politic, precum coruptia, prostitutia, traficul de influenta. S-a spus ca moartea lui Larsson s-a datorat indraznelii sale de a dezvalui in roman informatii incomode, pe care el le detinea ca jurnalist, dar care ar fi trebuit sa ramana secrete.

Din Trilogia Millenium mai fac parte volumele:
Fata care s-a jucat cu focul. Millennium 2
Barbati care urasc femeile. Millenium 1

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top