Now Reading
Copiii iubesc legumele si fructele la „Bucatareala in familie cu Irinuca”

Copiii iubesc legumele si fructele la „Bucatareala in familie cu Irinuca”

Revista Psychologies

Emovere

Fericiti ca pot sa amestece in voie morcovi cu porumb sau alte bunatati, copii mai mici sau mai mari (juniorul acestei editii avea doar o luna!) si parinti mai tineri sau mai experimentati s-au bucurat de patru zile de distractie in familie, bunatati facute de copii si informatii despre viata sanatoasa la orice varsta.

Joi, invitata speciala a Irinucai, Anne-Marie Bac – instructor aquagym si hidroterapie a vorbit parintilor despre beneficiile sportului in apa, recomandat de specialisti pentru intreaga familie si apoi a gatit salate gustoase cu cei mici, asa cum face si in viata de zi cu zi alaturi de cei doi copii ai ei.
 

Vineri, antrenorul Florin Preuteasa, cunoscutul promotor al principiilor de viata sanatoasa, alaturi de psihologul Andra Moisa au raspuns tuturor intrebarilor despre beneficiile miscarii in viata de zi cu zi a copiilor, despre modul in care exemplul parintilor face din sport o obisnuinta zilnica, pentru o dezvoltare armonioasa. Si cei doi prieteni ai Irinucai au fost invitati de copii la bucatareala.

Sambata cele doua invitate speciale EMOVERE, doamna Dr. Gianina Manea si doamna Dr. Anamaria Iulian s-au intrecut in sfaturi utile pentru parintii si copiii prezenti, demonstrand cu cele mai noi argumente stiintifice faptul ca Frumusetea vine din interior, ca apetitul nu este neaparat un semn de sanatate si ca principiile de viata sanatoase invatate din copilaria timpurie au efecte reale asupra oricarui adult.
 

   

Duminica, Irinuca si Marius Tudosiei (Bacania Veche) au experimentat cu copiii bucatari Secretele gustului bun, au vorbit despre lumea gustului, pe care copiii o descopera inca de mici, putand fi sprijiniti in insusirea unor obiceiuri alimentare sanatoase pentru intreaga viata. Gatind de zor si dupa pofta inimii cei mici au putut afla si despre legatura intre gust si miros, din materialul video pus la dispozitia EMOVERE de Slow Food cu sprijinul EUROCARTA – Asociatie pentru Integrare Europeana.

In fiecare zi de „bucatareala alaturi de Irinuca” cei mici s-au bucurat de liberatea jocului cu legume si fructe, pe care acasa sigur nu le vor mai refuza, au savurat mere si suc de mere de la VALEA MARE si au plecat cu cadouri sanatoase acasa.

Sponsori: PHILIPS, Bonduelle, Farmaciile Help Net
Parteneri: Bacania Veche, Valea Mare, BABY, Avantaje, ITSY BITSY
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top