Now Reading
Robin Hood (2010)

Robin Hood (2010)

Revista Psychologies
Distributie: Russell Crowe, Cate Blanchett, Matthew Macfadyen
Genul filmului: Actiune, fictiune istorica

Aceasta este povestea unui arcas din serviciul regelui Richard Inima De Leu din sfarsitul secolului 12, care devine cunoscut ca Robin Hood, faimosul arcas si haiduc din folclorul englezesc. Incepand dupa moartea regelui Richard la batalia de la Chalus Chabrol, filmul ii urmareste cresterea lui Robin catre infamie printre baronii englezi si nou incoronatul rege John.

Robin Hood

Aceasta este povestea unui arcas din serviciul regelui Richard Inima De Leu din sfarsitul secolului 12, care devine cunoscut ca Robin Hood, faimosul arcas si haiduc din folclorul englezesc.

Incepand dupa moartea regelui Richard la batalia de la Chalus Chabrol, filmul ii urmareste cresterea lui Robin catre infamie printre baronii englezi si nou incoronatul rege John.

Sir Robin isi foloseste inteligenta si abilitatile militare pentru a-si scapa satul natal de tirania si coruptia in Anglia, luand inapoi ceea ce i se cuvine lui si lor, pentru a restabili dreptatea si fericirea in Anglia. Robin trebuie de asemenea sa castige afectiunea recentei vaduve Lady Marian in timp ce isi conduce oamenii prin padurea Sherwood spre victorie.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top