Now Reading
Cum a fost la seminarul Sanatatea si Frumusetea la Menopauza – DA, E POSIBIL!

Cum a fost la seminarul Sanatatea si Frumusetea la Menopauza – DA, E POSIBIL!

Revista Psychologies

Aproape 80 de cititoare s-au strans pe 1 aprilie la restaurantul Gargantua din Bucuresti, pentru a asculta sfaturile si recomandarile expertilor legate de o etapa la care va ajunge fiecare femeie: menopauza.

Invitatii evenimentului realizat in parteneriat cu Vichy au fost:

Luiza Spiru, specialist in geriatrie-gerontologie, geronto-psihiatrie si medicina anti-aging, presedinta Fundatiei Ana Aslan International si seful Centrului de Diagnostic si Tratament pentru Boli de Memorie;

Lorena Luchian, psiholog, psihoterapeut, traducatoarea Cartii ”Placerile secrete ale menopauzei”;

Dr. Roxana Dumitrescu, medic primar dermato-venerolog, medic specialist medicina generala absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti, membra a Societatii Romane de Dermato-Venerologie si a Academiei Europene de Dermato-Venerologie;

Iuliana Alexa, redactor sef revista Psychologies si Daniela Palade Teodorescu, redactor sef revista Avantaje.

 

Frumusete si sanatate indiferent de varsta

In perioada de instalare a menopauzei, ridurile devin evidente, trasaturile fetei se lasa, iar dupa ce menopauza deja s-a instalat, pielea isi pierde din densitate si devine uscata datorita deficitului de lipide. Tocmai de aceea trebuie sa uiti de cremele folosite in trecut si sa iti redefinesti ritualul ingrijrii, in acest sens Neovadiol Magistral de la Vichy este un prieten de incredere, cu rezultate concrete.

La nivel general, menopauza impune alte nevoi ale organismului, trebuie sa te odihnesti mai mult, sa mananci mai sanatos, dieta sa fie echilibrata si bogata in fructe si legume proaspete, in grasimi naturale sanatoase si lichide.

Nu este o idee rea nici sa iti faci o dermoanaliza, pentru a vedea care este exact situatia pielii tale. In cadrul evenimentului, un expert Vichy a fost la dispozitia cititoarele noastre cu aparatul special de dermoanaliza, le-a oferit un diagnostic, dar si sfaturi concrete, personalizate, de ingrijire.

In plus, vizita la medic pentru testarea hormonala este primul pas catre o stare de bine, sanatate, si frumusete, iar doamnelor… dupa 40 de ani viata abia incepe!

Multumim partenerilor: Gargantua Anniversaire, Granini si  Creative Bar & Arta Ceaiului.

Mai multe fotografii de la eveniment poti vedea AICI.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top