Now Reading
O casnicie perfecta!

O casnicie perfecta!

Revista Psychologies

Ma numesc Veronica si am 22 de ani, sunt casatorita de 2 anisori (sotul are 28 de ani). M-am gandit sa va scriu sa vedeti si voi ca sunt si cupluri fericite, nu numai triste si cu probleme. DA, sunt foarte fericita langa sotul meu, bine inteles ca mai sunt si certuri in familie, in general noi le-am avut din cauza surorii si mamei lui care nu prea ma plac pentru ca sunt un pic mai sus financiar – mama mea ma ajuta mult, si un alt legat de copii, rspectiv ca inca nu am facut un bebe… Si uite asa cautau motive sa ne certam noi, mai ales ca eu eram in Romania si el lucra in Italia. Bineinteles ca la inceput ma certam rau cu sotul din cauza lor, pana intr-o zi cand am spus STOP. Am vorbit cu sotul si am venit si eu in Italia. Acum chiar daca mai comenteaza nu mai pun la suflet si am invatat sa le dau si peste nas. In rest nu am avut probleme grave. Am o casatorie perfecta si imi place ca sotul tine cu mine, si cand ele ii mai spun sotului ca eu sunt rea, ca nu vreu copii etc, sotul le zice ca el nu vrea deoarece suntem prea tineri. Nu le convine, dar noua nu ne mai pasa asa de mult de ele. Desigur, sotul meu le suna, insa cu mine vorbesc o data la trei luni si atunci scurt, politeturi. Dar sa nu mai vorbesc de ele, am un sot de nota 10 si o relatie foarte fericita, ne povestim totul seara cand ajungem acasa, pana si ce am mancam ne spunem. E o adevarata dragoste intre noi si vreau sa luati si voi exemplul nostru. Este bine daca intr-o relatie esti deschis, sincer si nu minti. Sa dea Domnul sa nu avem probleme mari in relatia noastra, pentru ca as suferi mult. Momentan sunt FOARTE FERICITA, iar voua va dau un sfat simplu: NU VA JUCATI CU DRAGOSTEA!!!

View Comments (3)
  • esti de o varsta cu mine. hai sa incep cu inceputul draga mea. si eu am 22 de ani si sunt casatorita tot de 2 ani. la fel e si situatia mea cu soacra mea, dar am invatat ca nu trebuie sa mai dau importanta la toate aiurelile si strambele ei. eu imi vad doar de familie si atat. familia mea este sotul meu si in rest nu ma intereseaza mai nimic. tot ce vreau este sa traiesc alaturi de sotul meu mereu si la bine si la greu. dar certuri exista in toate familiile si nu numai din cauza socrilor, parintilor, surorilor, certurile pot veni si de la bani, gelozii etc. si eu sunt in italia cu sotul meu. RETINE draga mea intr-o familie nu poate fii numai lapte si miere.

  • Fetelor, abia aveti 2 ani de casatorie… daca ati avea 32 de ani de casnicie, 2 nasteri, probleme grave de sanatate nu s-ar mai pune problema asa… este bine ca va iubiti sotii, ca sunteti departe de tara amandoi si nu treceti prin momente dificile cum trec eu acum cand sotul este disponibilizat, banii sunt putini si uite asa apar problemele… va doresc numai bine si sanatate …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top