Now Reading
Cum se întâmplă lucrurile într-un club de swingers

Cum se întâmplă lucrurile într-un club de swingers

Avatar photo

Într-un club de swingers unde vin cupluri și persoane singure. Unii știu ce vor, alții caută timid. Iată, din interior, care este stilul de viață al celor care își permit asemenea experiențe erotice și ce anume caută ei. Interviu cu Iulian Iordache, valet la un club de swingers

 

 

Ce anume caută membrii la un club de swingers?

Iulian Iordache: Unele cupluri vin ca să scape de plictiseala de acasă, de grijile și rutina zilnică, și ca să încerce ceva nou, un mediu nou. Însă nu toate cuplurile vin pentru sex, unele vin doar pentru atmosfera erotică și pentru ca să se stimuleze.

Alte cupluri vin ca să cunoască oameni noi și să-și facă prieteni. Există cupluri care fac schimb de parteneri în totalitate sau parțial (el sau ea doar privește). Bărbații și femeile singure, care nu se află în relații de cuplu, vin pentru a găsi parteneri nu doar sexuali, de o noapte, ci chiar pentru relații serioase.

Citește și:

7 tipologii de celibatari pe care îi întâlnim în viața de zi cu zi

Ți-ai păstrat numele de fată? Cum e perceput soțul tău în societate

Dar lucrul comun care cred că îi atrage pe toți să vină la noi este faptul că este un loc discret, curat, cu oameni de calitate, unde se pot simți ei înșiși, fără nicio mască socială. Și cel mai important: nu plătesc serviciile sexuale, pentru că aici au parte de atracție autentică, de experiențe erotice cu oameni care caută, din plăcere, alte persoane pentru plăcere.

Oricine intră în club, simte de la intrare energia pozitivă și erotică venită din zâmbetele și dezinvoltura clienților pe care nu-i găsești într-un club obișnuit, unde lumea e destul de inabordabilă și cu nasul pe sus. Este un loc unde mentalul și fizicul sunt stârnite. În tot acest timp de căutare, ai muzică, bar, animatoare, ring de dans, o atmosferă foarte bună.

 

Care e proporția bărbați-femei ? Cine e mai interesat de swing?

I.I.: Avem o petrecere pe săptămână dedicată numai cuplurilor, și weekendul este alocat tuturor. La fiecare petrecere predomină numărul de cupluri, tipii singuri au un număr limitat.

Ca proporție între bărbați singuri și femei singure, balanța este clar în favoarea bărbaților, din cauza mentalităților. Cele care vin singure, au suficient curaj sau au ajuns la o limită și vin să o depășească.

Proporția între bărbați și femei la petreceri este armonioasă, de aproape 50/50, având în vedere că majoritatea participanților e formată din cupluri. Există o mare diversitate de oameni la petrecere: practic, orice bărbat și orice femeie din cuplu găsește în mulțimea de la club numeroase opțiuni pentru flirt, conversații și sex, dacă dorește.

Ambii parteneri dintr-un cuplu care vine în club sunt interesați de swing. Doar că bărbații sunt, de regulă, cei cu inițiativa, care deschid subiectul și propun soției sau iubitei să vină în club.

Ei sunt cei care le conving, le trag după ei. Însă după ce vin în club, cert este că toate  femeile, după ce văd cum decurge o petrecere, sunt dezinvolte, chiar mult mai dezinvolte și relaxate decât partenerii lor. La fel, de foarte multe ori, femeile sunt cele care sună la club pentru rezervare.

O foarte bună comunicare și o legătură puternică între parteneri este ceea ce caracterizează cuplurile care vin la petrecerile de swing din Attraction Club. Pentru cineva din afară, conservator, cu o minte închisă, asta pare în contradicție cu iubirea.

Pentru persoanele sincere, care resping ipocrizia socială și recunosc că nu sunt monogame și își deschid relațiile, experiențele complexe, nu numai erotice, pe care le trăiesc în club, le fac fericite, le dau entuziasm și energie.

 

Care este feedback-ul? Ce mai vor, ce mai caută clienții clubului, după ce au primele experiențe aici?

I.I.: Unii realizează la sfârșitul primei experiențe că aveau prea multe rețineri și temeri și că nu aveau motive reale. Revin mult mai siguri pe ei, în căutarea propriilor dorințe.

Noi promovăm swing-ul ca divertisment pentru adulți, ca distracție. Practic, pentru cei care vin la petrecerile de swing, sexul din timpul petrecerilor este privit ca o activitate recreațională. Attraction Club e un fel de mini Disneyland pentru oamenii mari. Camerele din club (de la etaj) pentru sex se numesc playrooms sau camere de joacă.

Clubul e un loc al fanteziilor, unde vii și descoperi prin ceilalți mult mai mult, o lume ceva mai mare decât a ta. La majoritatea clienților am remarcat o schimbare destul de importantă, pozitivă, odată cu frecventarea clubului.

Dacă la prima vizită în club erau extraordinar de timizi, acum, după mai multe vizite, sunt de nerecunoscut, parcă sunt alți oameni. Au o încredere fantastică în ei, sunt mult mai comunicativi, mai încrezători, nu mai au complexe legate de fizicul lor, foarte mulți și-au îmbunătățit condiția fizică pentru a fi mai atrăgători.

Succesul pe care îl au la petreceri, faptul că sunt curtați, că se simt doriți, că încă mai contează din punct de vedere sexual, am remarcat că este pentru clienți o sursă extraordinară de vitalitate și optimism, care îi ajută pe toate planurile în viața de zi cu zi.

Cu alte cuvinte, când un cuplu se gândește să facă swing și se gândește la riscuri, trebuie să înțeleagă că swing-ul face mai mult bine, decât rău. Îi face pe oameni să scape de complexe, de frică, îi face mai sănătoși din punct de vedere mental, fizic și afectiv.

 

Care este media de vârstă? Din ce medii sociale provin clienții?

I.I.: Vârsta clienților variază între 22-24 de ani, până la 40, 44, 46, cu unele excepții – de altfel, demne de admirat. Am avut și cupluri de clienți săriți de 50 ani, dovadă că există joacă erotică și la cei trecuți de prima tinerețe.

Ca tendință, am remarcat că începe să scadă vârsta participanților și că încep să-și facă apariția din ce în ce mai mulți tineri la petreceri.

Cei care ne vizitează provin din medii sociale diverse. Au job-uri bine plătite, cu venituri peste medie. Unii sunt antreprenori, alții – avocați, doctori, sunt activi în politică sau divertisment, de unii aflu de la televizor.

 

Cum evoluează cererea pentru astfel de servicii/club? Ați constatat o creștere în timp?

I.I.: A fost o creștere constantă a numărului de clienți de la deschiderea clubului, acum șapte ani. Dar în 2017 a fost o creștere mai mare ca niciodată, la toate categoriile: clienți noi, clienți deveniți fideli, turiști străini foarte mulți, în mod special israelieni.

În weekend, petrecerile au ajuns foarte aglomerate, o adevărată nebunie. Uneori suntem nevoiți să oprim accesul. Clubul este deschis trei zile pe săptămână – miercuri, vineri și sâmbătă, la fel ca orice alt club de swing din afara țării.

Este o atmosferă cosmopolită la petreceri. Toate facilitățile sunt traduse în limba engleză, personalul clubului este foarte bine instruit și vorbește engleza. E o satisfacție nu numai pentru noi, cei din echipa clubului, dar mai ales pentru clienți, să întâlnească la petreceri persoane de pe toate continentele.

Iulian Iordache este valet.

Foto: Shutterstock

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top