Now Reading
Trăsături fizice masculine considerate atrăgătoare

Trăsături fizice masculine considerate atrăgătoare

Nu doar bărbații sunt atenți la fizicul unei femei, ci și noi găsim anumite trăsături fizice masculine foarte atrăgătoare. Pentru unele, nici nu e nevoie de prea mult efort…

Citește și:

4 semne că un bărbat este îndrăgostit de tine

7 indicii că un introvert te place

Sprâncenele goase

Spre deosebire de noi, femeile, bărbații scapă de anumite suplicii cosmetice, precum pensatul. Dar nici ei nu ar trebui să îl evite total.

În timp ce sprâncenele groase sunt considerate ca oferind un look magnetic unui bărbat, dacă sunt unite într-una singură efectul scade considerabil.

Prin urmare, nu ar strica să își păstreze linia naturală, dar într-un mod îngrijit. Dacă tot par mai atrăgători astfel, de ce să nu folosească natura în avantajul lor?

 

Bărbierit sau nebărbierit?

Normele sociale spun că un bărbat bărbierit dă dovadă de îngrijire, dar și atenție și respect față de întâlnirea pe care urmează să o aibă. Acum, într-o etapă socială în care mai toți bărbații au apelat la bărbi, mai rar facem această asociere.

Totodată, un bărbat nebărbierit de 2 zile este considerat extrem de atrăgător. Tocmai pentru că nu respectă regulile, iar nouă ne plac rebelii, nu?

 

Venele de pe mâini

În timp ce alte trăsături fizice sunt mai simplu de luat în calcul când vorbim despre ce ni se pare atrăgător la un bărbat, multe femei sunt atente la mâini și brațe.

După efort fizic (poate fi mersul la sală sau căratul sacoșelor de la piață), venele de pe mâinile unui bărbat devin vizibile, iar acest detaliu pare să fie atrăgător pentru femei. Este o dovadă de forță fizică, lucru considerat foarte sexy.

 

Părul grizonant

Mulți bărbați care au dificultăți în a-și accepta înaintarea în vârstă, ajung să se vopsească. Nu știu ce pierd! Majoritatea femeilor consideră părul grizonant ca fiind extrem de atrăgător tocmai pentru că este un semn de maturitate.

Evident, încep proiecțiile privind experiența de viață sau alte calități cu care investim un bărbat. Nu spune nimeni că trebuie să ai noroc și de ochi albaștri, uite ce bine se descurcă George Clooney.

 

Mirosul natural

Studiile arată că femeile sunt atrase de mirosul natural al bărbaților, ba chiar că tindem să ne cuplăm cu persoane al căror miros îl găsim atrăgător.

Bineînțeles, nu ne referim aici la transpirația care urmează vreunei activități fizice intense, să nu exagerăm. Dar nu uita că multe femei preferă pe acest principiu și parfumurile bărbătești.

Foto: shutterstock.com

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top