Now Reading
De la varsta de 12 ani am cunoscut suferinta

De la varsta de 12 ani am cunoscut suferinta

Revista Psychologies

Am crezut ca daca timpul trece voi gasi pe cineva sa ma iubeasca.   Acum 5 ani in urma am cunoscut un baiat pe nume Cristi, cu 10 ani mai mare ca mine, m-am indragostit fara sa imi dau seama. Eu, la 12 ani, ce stiam ce e iubirea sau sa fii indragostita? Am ramas cu el pana la 14 ani jumate. Rabdarea lui era pusa la incercare, si intr-o zi cu soare am iesit la un picnic pe un camp fosrte frumos si fara jena imi spune: – Frumoaso de cat timp santem impreuna?  – De de 2 ani, aproape 3 ani, de c?  – Pai noi in ata timp nu am facut nimic si nu nu stiu, nu mai pot astepta , intelege am si eu o varsta.  – Si acuma ce incerci sa insinuezi??!! – Pai sa facem dragoste! Eu il iubeam enorm si nu vreoiam sa il pierd si am decis sa fac dragoste cu el. Da era cea mai mare prostie din viata mea. Am facut-o, am ramas uimita ca nu ma parasit, nici pana acuma nu ma parasea.

Dar era sa plece cand aveam eu 15 ani jumate, sa plece in Franta pentru 4-5 luni. Timp in care eu am ramas cuminte acasa si lam asteptat. La umomendat imi suna telefonul vad ca era de pe numarul lui, raspund si surpriza.  – Alo… – Da??? Ramona, la telefon.  – Da, da’ cine esti?? Si de ce suni de pe numarul lu iubitul meu??  – Scuza-ma ca trebuie sa iti dau vestea asta da’ eu sunt nevasta lui de un an. Si partea cea mai proasta e ca trebuie sa avem si un copil. Te rog lasa-l in pace pentru ca tu esti doar o pustoaica.  – Da, o pustoaica care il iubeste enorm. In fine, ok il voi lasa.

L-am lasat in pace, nu am mai stiut nimica de el. Dar am suferit enorm de mult. Nu am mai suportat sa tot plang si sa tot sufar. Si m-am gandit ca mai bine ar fi sa renunt la viata, si am facut-o, am luat medicamente si am vrut sa ma omor. Am reusit 50 % dar a venit tati si m-a salvat, o saptamana am avut parte de consiliere la pshiatru. Dupa o saptamana am iesit si m-am internat dincolo, la cei cu rinichi.

Acolo l-am cunoscut pe PETRE, baiatul pe care il iubesc din tot sufletul si dupa un an mi-s cea mai fericita fata. Dar si cu el sa intamplat o nenorocire. Pe data de 19 febroarie 2010, eu eram internata in spital, m-0a sunat mama lui care ma iubeste enorm de mult, si m-ia zis ca l-a luat politia. Intr-adevar ca el nu prea era cuminte si facea prostii, din cauza ca nu prea a avut bani si ii era teama ca fara bani ma va pierde. Dar pe mine niciodata nu m-au interesat banii lui. Si in ziua aia l-a arestat. L-a condamnat la 3 ani inchisoare. Ce e si mai nasol e ca el e prea departe de mine. DAR TOATA VIATA MEA DEPINDE DE EL ACUMA. EL M-A INVATAT SA IUBESC. Nu stiu ce mas face fara el. Il iubesc mult de tot. MONA&PETRE. Sfarsit

e

View Comments (2)
  • Ciudata viata ta. Totusi imi pare rau si eu am avut vreo 3 relati dar nu am facut….. Sa nu crezi ca rad de tine! Bravo!!! Te-ai refacut viatza. Felicitari!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top