Now Reading
Alege să zâmbești liber și confortabil!

Alege să zâmbești liber și confortabil!

Revista Psychologies
Alege să zâmbești liber și confortabil!

Produs de Ormco, o companie cu peste 60 de ani de experiență în domeniul tehnologiei ortodontice, Spark reprezintă ultima inovație în materie de aparate dentare. Este un aparat cu aliniatori transparenti, conceput să fie cât mai invizibil și confortabil.

De Ce Să Alegi Spark?

Transparență și Discreție

În primul rând, Spark este practic invizibil. Acesta înseamnă că poți avea un tratament ortodontic fără ca ceilalți să observe. Ideal pentru cei care vor să-și corecteze poziția dinților, dar se tem de aspectul si timpul de purtare al unui aparat dentar clasic.

Confort

Datorită marginilor rotunjite, Spark este extrem de confortabil. Se aplică ușor și nu provoacă durere, ceea ce face ca procesul de adaptare să fie o briză.

Flexibilitate și igienă

Un alt avantaj major este că poți să-l scoți când mănânci sau te speli pe dinți. Acest lucru nu numai că face tratamentul mai comod, dar contribuie și la menținerea unei igiene dentare bune.

Eficacitate și viteză

Ceea ce surprinde plăcut la Spark este faptul că tratamentul este, de obicei, mai rapid decât cel cu aparate dentare clasice. Acest lucru înseamnă mai puține vizite la medic și un zâmbet frumos într-un timp mai scurt.

Citește continuarea articolului în ediția noiembrie 2023 a revistei Psychologies sau abonează-te și profită de ofertele speciale!

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top