Now Reading
Prietena mea, iubitul si eu

Prietena mea, iubitul si eu

Revista Psychologies

Povestea mea ar putea fii una chiar banala si destul de intalnita la varsta mea. Sunt pusa in situatia de a alege intre prietena mea cea mai buna si iubitul meu. El este genul cate gaseste motive de cearta si tot timpul e nemultumit de unele actiuni (gesturi) ale mele… Prietena mea se simte neglijata si ii lipseste felul cum eram inainte. In ciuda faptului ca fac tot posibilul sa imi impart timpul cu amandoi si chiar pot spune ca am si reusit acest lucru, dar se pare ca tot nu este suficient pentru ei.

Am aflat unele lucruri de la el despre prietena mea care ar fi capabila sa renunte la prietenia noastra, dar cand incerc sa vorbesc cu ea despre acest lucru neaga tot si ma asigura ca va fi aolo intotdeauna pentru mine. In acelasi timp si el pare foarte gelos pe ea si pe faptul ca ne petrecem timpul impreuna, sau ca uneori o aleg pe ea in locul lui. In acest moment pot spune ca m-am saturat de acest triunghiulet care s-a format, dar nu stiu ce pot face…

Nu as vrea sa renunt la el si sa ma trezesc singura fara el si fara prietena mea. Cu toate ca sunt sigura ca relatia mea cu ea si-ar reveni. In nici un caz nu as renunta la ea deoarece nu pot sa rup o prietenie din cauza unui baiat. Daca ar fi dupa mine, nu as renunta la nici unul… Dar nu vad alta solutie..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top