Now Reading
Noi românii și genele fericirii cu Dr. Bianca Pătac

Noi românii și genele fericirii cu Dr. Bianca Pătac

Simona Nicolaescu

Vă invităm la o incursiune în universul nostru interior, la emisiunea În căutarea stării de bine alături de Simona Nicolaescu, realizator și psihoterapeut și invitata sa, Dr. Bianca Pătac, Medic, Health&Wellness Coach şi Doctorand în Neuroștiințe.

În cadrul emisiunii, principalele subiecte abordate vor fi:

  • Noi românii suntem speciali din punct de vedere genetic?
  • Ce am primit ca moştenire de la strămoşii noştri?
  • Cum se măsoară fericirea?
  • Ce legătură există între fericire şi stres?
  • Ce este epigenetica şi cum ajungem în contact cu ea?

Visul ei este de a ajuta cât mai mulți oameni să trăiască o viaţă mai bună, să fie sănătoși și fericiți. Pentru aceasta a studiat zeci de ani, a experimentat și şi-a dedicat întreaga activitate profesională acestui scop.

În cei 24 de ani de experienţă în domeniul medical şi în cel al comunicării a avut peste 1000 de participanţi la traininguri și cursuri de wellbeing legate de stres, sănătate şi starea de bine. O treime dintre aceștia s-au înscris la programele sale de coaching, regăsindu-şi echilibrul pe plan fizic, mental și emoţional. Cu o mare parte dintre aceştia a construit relații de prietenie și colaborare pe termen lung.

Graţie cercetărilor personale făcute în ultimii 3 ani în domeniile neuroştiinţelor şi al epigeneticii, a creat programul unic „Asigurare ANTI-STRES” pe care îl prezintă cu mare bucurie în cadrul webinariilor „Stresul şi fericirea sunt predestinate genetic?”.

Le mulţumim partenerilor noştri XpertBeauty pentru Master Make-up, Band of Creators pentru ținută şi Vivre pentru recuzită.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top