Now Reading
10 modalități să trăiești din inimă

10 modalități să trăiești din inimă

Revista Psychologies

A trăi din inimă este incredibil de relaxant. Încetezi să folosești mintea pentru a analiza, planifica, organiza și rezolva totul. Ce ușurare! Pe măsură ce renunți la toată acea activitate mentală, poți să te relaxezi în prezență, unde nu există probleme și nici rezistență.

Când trăiești din inimă, începi să atingi experiența universală a iubirii. Iubirea este sursa tuturor lucrurilor – țesătura care alcătuiește însăși existența noastră.

Sigur, sunt multe valuri în ocean, dar toate sunt făcute din același lucru. Joacă-te cu ideea de a renunța la sinele tău individual și trăiește din oceanul etern al iubirii.

  1. Întreabă-te, „Ce ar face iubirea?” În orice situație, caută răspunsul care este liniștit și lipsit de stres. Înlătură-ți temerile și obiceiurile condiționate și lasă-te ghidat de iubire.
  2. Lasă-ți iubirea să pătrundă în fiecare conversație. Poți să nu iei relațiile tale ca ceva garantat și să fii mai deschis iubirii? Chiar și atunci când lucrurile devin tensionate, renunță la reacția ta emoțională și oprește-te din nou în iubire.
  3. Tratează-te ca pe aur. Când vine vorba de iubire, ești inclus și tu. Fii atent la ce ai nevoie și permite-ți să o ai. Trăiește o viață cât mai lipsită de stres posibil.
  4. Fii aici și acum. Construirea de povești în mintea ta despre lucrurile care s-au întâmplat în trecut și ce s-ar putea întâmpla în viitor te îndepărtează de ceea ce este aici și acum. Când ești blocat în mintea ta, este imposibil să fii pe deplin conectat la iubirea care este aici. Lasă-ți atenția să exploreze acest moment exact. Deschideți-vă simțurile, deschideți-vă inima și trăiți de acolo.
  5. Devino conștientă de unitatea iubirii. Ia în considerare acest lucru: ceea ce privește din ochii tăi este la fel ca și ceea ce privește din ochii tuturor celorlalți. Când întâlnești un „altul”, de fapt întâlnești esența ta. Când înțelegi asta, iubirea este imposibil de negat. Verifică asta cu următoarea persoană cu care vorbești.
  6. Nu planifica obsesiv. De fapt, planificați doar atunci când este absolut necesar. Planificarea este în minte, și când îți dai seama cât de puțină planificare ai nevoie de fapt, apare spațiul pentru a recunoaște că ești viu chiar acum. Și în această viață, lasă-ți inima să strălucească.
  7. Ia decizii dificile. Când trăiești din inimă, începi să fii foarte sincer cu tine însuți. Poți realiza că anumite situații sau persoane nu lucrează pentru tine. De asemenea, vei vedea tendințele tale care nu servesc. Uneori, cel mai iubitor răspuns pe care îl poți face este un „Nu” amabil, dar ferm.

Citește continuarea articolului în ediția aprilie 2024 a revistei Psychologies sau abonează-te și profită de ofertele speciale!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top