Now Reading
Echilibrul – ca stare de Grație

Echilibrul – ca stare de Grație

Revista Psychologies
echilibrul-ca-stare-de-gratie

Indiferent de anotimpurile” calendaristice sau … interioare, ne  întâlnim” deseori cu situații pe care le asimilăm lecțiilor de viață”…

Dacă alegem să le învățăm” în ritmul nostru, către finalul acestui travaliu cognitiv și spiritual suntem deja în măsură să decidem care ne vor fi următorii pași.

De aceea cred că este important să ne reamintim nu doar că în prezent suntem expresia cea mai rafinată a acțiunilor, emoțiilor, gândurilor, opiniilor, reacțiilor sau reflecțiilor noastre, ci și că suntem extrem de diferiți și că este OK să fim astfel!

Process Communication Model® este instrumentul special care ne ajută să înțelegem de ce” și în câte moduri” suntem (atât de) diferiți, care ne sunt calitățile speciale și vulnerabilitățile inerente, cum le putem introduce pe toate în ecuații” de muncă și viață câștigătoare, astfel încât să rămânem permanent echilibrați în Sinele nostru interior, indiferent de momentele fericite sau disperate cărora avem nevoie să le facem față.

Reziliența psihologică este primul rezultat semnificativ pe care-l putem dobândi folosind în mod asumat și responsabil PCM®.

Citeşte continuarea pe www.learningnetwork.ro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top