Now Reading
Înscrieri la Școala de Vară Cantus Mundi, Ediția 2024

Înscrieri la Școala de Vară Cantus Mundi, Ediția 2024

Revista Psychologies

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, prin Programul Național Cantus Mundi, lansează înscrierile la Școala de Vară, Ediția 2024.

Programul Școlii de Vară

A șasea ediție a programului se va desfășura pe parcursul a două serii de câte două săptămâni, în perioada 1 – 26 iulie 2024 și se adresează copiilor cu vârste între 7 și 13 ani (7 ani împliniți la data înscrierii și până la împlinirea vârstei de 13 ani) din București și împrejurimi, dornici să-și dezvolte creativitatea prin intermediul muzicii, a educației muzicale și a altor activități artistice.

 

Atelierele Școlii de Vară Cantus Mundi vor fi organizate la sediul Corului Madrigal – Cantus Mundi, din Aleea Dealul Mitropoliei nr. 11, sector 4, București, și vor fi coordonate de profesioniștii Corului Madrigal și ai Cantus Mundi, formatori cu o vastă experiență în domeniu.

Cele două serii ale Școlii de Vară Cantus Mundi se vor desfășura în intervalul orar 09:00 – 17:00, de luni până vineri, după următorul calendar:
Seria I: 1 – 12 iulie
Seria a II-a: 15 – 26 iulie

 Modalitatea de înscriere

Părinții pot înscrie copiii la Școala de Vară Cantus Mundi prin completarea formularului online de la adresa https://s9.ro/21im (pentru o afișare corectă, vă rugăm să copiați adresa link-ului în browser). Înscrierile se primesc în limita locurilor disponibile, în ordine cronologică.

Taxa de participare pentru o serie este de 900 de lei de persoană/ serie și include parcurgerea atelierelor și activităților prevăzute în program, precum și contravaloarea mesei de prânz.

De ce să alegi Școala de Vară

Școala de Vară Cantus Mundi se desfășoară cu scopul de a oferi copiilor o alternativă educațională complexă, aplicată și distractivă, prin procese interactive, learning by doing, și include: jocuri de cunoaștere și dezvoltare personală (muzicale, sociale, de rol, de comunicare), audiții muzicale explicate, ateliere de muzică corală, noțiuni de percuție, mișcare scenică, vizionări de spectacole cu explicații și jocuri interactive, improvizație muzicală sau întâlniri cu artiști cunoscuți.

Activitățile din program sunt construite pe grupe de vârstă, adaptate etapelor de dezvoltare socială, psihologică, emoțională și cognitivă ale participanților și îi sprijină pe cei mici să dobândească noi modalități de exprimare și dezvoltare artistică.

Mai multe detalii și informațiile logistice privind organizarea programului sunt disponibile pe website-ul cantusmundi.ro, secțiunea Școala de Vară, în Regulamentul Școlii de Vară Cantus Mundi – Ediția 2024.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top