Now Reading
Marketingul simplificat: un ghid util și eficient, potrivit pentru orice afacere

Marketingul simplificat: un ghid util și eficient, potrivit pentru orice afacere

Revista Psychologies
marketingul-simplificat-un-ghid-util-și-eficient-potrivit-pentru-orice-afacere

Marketingul simplificat: Un ghid pas cu pas marca StoryBrand pentru orice afacere de Donald Miller și dr. J.J. Peterson este un must-read pentru orice profesionist în marketing sau proprietar al unei afaceri care dorește să-și dezvolte businessul. Ghidul îți oferă toate informațiile de care ai nevoie pentru a implementa un plan de marketing eficient, fiind o modalitate simplă de a crește traficul și a stimula vânzările. Donald Miller este de părere că multe afaceri pierd zilnic clienți din cauza faptului că nu au un plan foarte clar de vânzări. Însă, odată ce vei avea o pâlnie de vânzări, vei ști foarte clar cum trebuie să arate planul tău de marketing și vei economisi totodată o mulțime de timp și de bani.

Pe baza principiilor dovedite în Creează un StoryBrand, apărută în limba română la editura ap! (ACT și Politon), Marketingul simplificat reprezintă un manual de implementare a metodei StoryBrand, fiind resursa supremă pentru profesioniștii în marketing și proprietarii de afaceri, cu obiectivul principal de a simplifica implementarea unei strategii de marketing, prin intermediul unor instrumente practice care să stârnească curiozitatea clienților și să îi facă să aibă încredere în tine. Cu ajutorul acestei cărți vei învăța tot ce trebuie să știi pentru a-ți duce afacerea la următorul nivel.

În ciuda dimensiunilor mici, cartea conține foarte multe sfaturi și informații utile pentru regândirea strategiilor de vânzări. Totodată, te va ajuta să corectezi o serie de greșeli de marketing pe care le făceai până acum și să-ți schimbi anumite concepții în legătură cu ceea ce înseamnă marketingul eficient. Urmează sfatul autorului:

„Fie că ești antreprenor, fie că deții o afacere sau lucrezi în departamentul de marketing al unei organizații mari, această carte îți va servi ca un model ușor de înțeles. Dacă tu ești cel care se ocupă de marketing pentru compania ta, consideră cartea de față noul tău manual de strategii. Iar dacă te afli la conducerea unei companii, oferă această carte echipei tale de marketing și spune-le să recreeze pas cu pas tot ce găsesc în lista de verificare.” Donald Miller

Donald Miller este autor și antreprenor american de succes, creatorul modelului de marketing StoryBrand și fondatorul companiei Business Made Simple, care încearcă să rezolve problema datoriilor acumulate în timpul facultății, printr-o ofertă de cursuri de afaceri online deloc costisitoare. Donald Miller și-a construit această afacere înfloritoare cu ajutorul planului simplu de marketing în cinci pași descris în cartea de față. Pe site-ul BusinessMadeSimple.com, oferă zilnic sfaturi utile și ușor de implementat pentru peste 100.000 de lideri de afaceri. Până în prezent, peste zece mii de companii au folosit sistemul său pentru a-și clarifica mesajele de marketing.

Dr. J.J. Peterson a primit titulatura de Chief of Teaching and Facilitation în cadrul StoryBrand, prezintă împreună cu Donald Miller podcastul de succes „Building a StoryBrand”, este doctor în comunicare, iar înainte de a se alătura echipei StoryBrand, a predat și a aplicat tehnici de comunicare în industria divertismentului și în învățământul superior timp de 20 de ani.

***

ap! (ACT și Politon) este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de carte din România. Specializată în nonficțiune de calitate, editura a adus pe piața locală o serie de autori care au făcut furori în toată lumea, precum Tim Ferriss, Robin Sharma, Tony Robbins, Wayne Dyer, Steve Harvey, Gino Wickman și mulți alții. Totodată, ap! (ACT și Politon) este editura românească sub egida căreia au fost înregistrate cele mai multe audiobookuri la nivel local. Lansată în 2014, editura a adus în România peste 200 de titluri în format audio, multe dintre acestea fiind bestsellere care au făcut înconjurul lumii și au schimbat viața a mii de oameni.

ap! (ACT și Politon) crede în dezvoltarea continuă și aduce cititorilor români titluri care acoperă o gamă variată de subiecte din sfere precum dezvoltarea personală și profesională, business, antreprenoriat, spiritualitate și wellbeing. Titlurile editurii se regăsesc atât în format clasic, cât și sub formă de eBook, MP3 și audiobook, astfel încât cititorii să se poată bucura de lectură în orice moment al vieții lor.

ap! (ACT și Politon) online

Website: https://actsipoliton.ro/

Instagram: https://www.instagram.com/actsipoliton/

Facebook: https://www.facebook.com/actsipoliton

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/edituraactsipoliton/

YouTube: https://www.youtube.com/c/ActsipolitonRo-carti-audio/videos

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@actsipoliton

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top