Now Reading
Reconectarea, un proces de evolutie

Reconectarea, un proces de evolutie

Revista Psychologies

E.P.:

Una dintre primele cercetari a fost facuta la Universitatea din Arizona de catre dr. Gary E. Schwartz, cel care a si scris cuvantul inainte la cartea mea Reconectarea – Vindeca-i pe altii, vindeca-te pe tine (tradusa in 30 de limbi, inclusiv in limba romana). El a organizat un experiment controlat dublu orb care a durat 5 zile, aproximativ 12 ore pe zi.

In ziua 1 procentul de acuratete a fost de 65%, ceea ce era oricum un procent mare. Daca poti sa dai raspunsuri bune 65%, in doua treimi din timp, atunci in mod clar ceva exista acolo. Dupa cele 5 zile, procentul de acuratete a crescut la 95%. Daca in asa scurt timp cresti de la 65 la 95% asta se numeste curba de invatare. Si cum sa inveti, sa educi sau sa formezi ceva decat… daca exista!

De atunci, au mai fost facute multe studii care demonstreaza ca Vindecarea Reconectiva are un efect unic asupra ADN-ului. Provoaca vindecare aproape instantanee, chiar si dupa ce ADN-ul a fost aproape distrus si nicio forma de vindecare prin energie de pana acum nu a produs acest raspuns.

In plus, mareste gradul de lumina emanata de catre ADN. Lumina facand parte din procesul de vindecare. Un alt studiu organizat de dr. William Tiller a demonstrat ca in timpul Vindecarii Reconective este eliminata in incapere asa-numita energie termodinamica libera in exces. Suna complicat, dar lucrurile sunt de fapt simple.

Vindecarea Reconectiva este complet distincta de celelalte tehnici de vindecare prin energie, datorita nivelului de energie termodinamica libera in exces produs intr-o cantitate atat de mare incat pentru a-l crea in mod normal ar trebui ca sa incalzim camera la o temperatura de peste 300 de grade. Daca am face asta, evident ca toata lumea din camera ar muri, dar iata ca Vindecarea Reconectiva produce in plan fizic niste efecte pe care ne este greu sa le intelegem. Poate pentru ca ne permite sa devenim mai mult cine suntem de fapt, ca o expresie a iubirii si a lui Dumnezeu in univers. Este un dar si o recompensa pentru a transcende ego-ul nostru si, o data cu el, si tehnica. Este ca si cum universul iti spune: iata darul tau daca vrei sa devii mai mult.


Vindecarea poate fi blocata sau inhibata de anumiti factori? Este eficienta 100%?

E.P.:

Este eficienta, dar asta depinde si de ceea ce intelege fiecare prin eficient. Pentru ca noi presupunem ca eficienta este sa obtinem ce credem ca avem nevoie. Cand am mai fost intrebat cat la suta dintre oameni sunt vindecati, am spus ca aproximativ 70%. Dar numai pentru ca eu credeam ca vindecarea inseamna sa rezolve problema pentru care au venit la mine.

Insa daca vindecarea se produce in alta parte este asta considerata eficienta? Am cunoscut o femeie care de ani de zile avea dureri faciale si desi am incercat sa le fac sa dispara nu am reusit. Dar femeia respectiva a uitat sa imi spuna ca atunci cand era mica si-a pierdut auzul uneia dintre urechi. Nu a reusit sa scape de durerile faciale, insa si-a recapatat auzul. Vindecarea apare.

Ce este mai eficient? Ce ne dorim sau ce avem nevoie? In psihologie se spune ca trebuie sa retraim mental trauma pentru a ne putea vindeca de ea. La noi, vindecarile pur si simplu par a se intampla.

E.P.:

Noi primim foarte multe e-mailuri de la cei care practica vindecarea reconectiva si printre marturiile lor sunt si cele de genul: „de cand sunt practicant/a familia mea ma intreaba ce s-a
intamplat cu mine ca arat cu 15 ani mai tanar/a“. Cand am auzit lucrurile astea, am crezut ca sunt cazuri la intamplare.

Dar testimonialele s-au inmultit si chiar mi-au ridicat semne de intrebare. Cum am spus mai devreme, ADN-ul nostru emite o anumita lumina… daca este bolnav, nu mai lumineaza la fel de puternic. Pe masura ce imbatranim, lumina scade din nou. Ei bine, daca sanatatea noastra este una buna sau daca isi revine, ADN-ul lumineaza mai puternic. Iar lumina aduce o continua regenerare a celulelor.

Prin urmare, muschii, ligamentele, tendoanele devin mai puternice, pielea este mai stralucitoare, pana si ochii parca sunt mai luminosi. In societatea noastra de consum se pune foarte mare accent pe cum arati in exterior, dar preocuparea pentru interior a fost extrem de limitata.

Daca noi lucram la interiorul nostru, atunci si exteriorul va straluci! Si vom deveni mai atragatori! Nu numai la nivelul frumusetii, sexualitatii. Ci vom atrage iubire, prosperitate, abundenta, relatii mai bune cu prietenii si familia, succes. „Atragator“ este un cuvant cu un sens mult mai mare decat vrem noi sa constientizam.

 

Interviu de Catalina Cristescu

Credit foto: Arhiva personala dr. Eric Pearl, Guliver/ Getty Images

 

Pages: 1 2
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top