Now Reading
Iulie, un capitol esențial al poveștii de viață pe care o trăim

Iulie, un capitol esențial al poveștii de viață pe care o trăim

mihaela-totir2
iulie-un-capitol-esențial-al-poveștii-de-viață-pe-care-o-trăim

Luna Iulie reprezintă un capitol esențial al poveștii de viață pe care o trăim fiecare dintre noi! Multe provocări se vor prezenta în această lună, dar alături de fiecare provocare este și o oportunitate de creștere incredibilă, conștientizare de sine și extindere

Luna aceasta începe cu un aspect dinamic, foarte stâncos, între Marte în Berbec și Pluto în Capricorn. Aceasta cuadratură pe care o formează cei doi guvernatori de Scorpion este o energie pasională și care aduce în spațiul fiecăruia dintre noi și multă determinare. Cele două planete nu zăbovesc mult timp în acest aspect tensionat, căci Marte intră rapid în Taur – zodie de exil pentru el – loc în care activează, încet și sigur, conjuncția cu Uranus și Nodul Nord!

Cât mai e în Gemeni, Mercur sprijină comunicarea eficientă prin relatiile armonioase pe care le formează cu Saturn în Vărsător și Neptun în Pești, urmând ca pe 5 iulie să se mute în Rac. Prezența lui aici face ca gândurile tale să fie colorate de emoție și presărate cu lovituri puternice de intuiție.

La jumătatea lunii (13 Iulie) se formează Luna Plină în Capricorn – o perioadă frumoasă, de culminare, care susține schimbările dinamice pe care le-ai făcut în mod activ, pe parcursul lunii, cu precădere cele generate de conjuncția dintre Uranus și Nodul Nord din Taur. Și pentru că nu putea sta locului, Venus adaugă și ea un sentiment de securitate și stabilitate prin relația frumoasă pe care o are cu Saturn și Neptun, chiar înainte de a se muta în Rac (18 Iulie), locul ei cel mai îngrijit și sensibil.

Magia lunii iulie se simte cel mai puternic în ultima decadă, când se formează pe rând ceea ce în astrologie numim Cruce pe semne Fixe. Mercur din Leu este cel care deschide acestă succesiune, urmând apoi Marte și Uranus în Taur, Nodurile Lunare în Scorpion și Taur și Saturn în Vărsător. Toate acestea creează o presiune uriașă și va aduce multă provocare în domeniile aferente guvernate de zodiile fixe din astrograma ta.

La toate aceste planete, se alătură și Soarele, nu înainte de a aduce intensitate prin opozitia cu Pluto din Capricorn (acesta este un eveniment pe care îl trăim în fiecare vară din 2008 încoace și care se mai formează până în 2025), ajutându-te cu multe revelații și transformare a propiilor temeri.

Sfârșitul lunii este incredibil de dinamic, cu o Lună Nouă (28 Iulie) puternică în Leu ce prezintă și mult așteptata conjuncție Nodul Nord și Uranus în Taur. Este o perioadă cu multă presiune și provocare, dar care aduce și posibilitatea unor salturi în conștiință, în special pentru cei care au muncit conștient și s-au debarasat de bagajele trecutului. Este un context în care îți poți da seama că viitorul pentru care ai muncit din greu poate fi aici mai devreme decât crezi.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top