Now Reading
Personalitatea și amprenta astrală

Personalitatea și amprenta astrală

mihaela-totir2
personalitatea-și-amprenta-astrală

Toată lumea știe ce zodie este, mai puțini știu care este relevanța zodiei și cât de mult schimbă perspectiva cunoașterea întregii astrograme. Dar ce este astrograma? Astrograma este „poza” cerului văzut din locul în care tu te-ai născut, „captată” la momentul nașterii tale, luând în calcul atât ziua cât și ora. Putem spune cu mâna pe inimă că din perspectivă astrologică, ești centrul Universului.

Cum spuneam, mai toată lumea știe ce zodie este. Ca sa exemplific, ești nativ Gemeni pentru că ești născut când Soarele se afla în constelația Gemeni. Mai este popular ascendentul, care poartă cu sine mituri, cel mai cunoscut dintre ele fiind acela că „intră în funcțiune” după 30 ani; adică atunci își manifestă puterea și „devii” Ascendent. Total neadevărat și voi povesti mai multe în cele ce urmează.

Din astrograma oricărei persoane, reies trei piloni importanți care o susțin și pe energia cărora se „împletesc” celelalte arhetipuri planetare. Cei trei piloni care reies din astrogramă și care stau la baza personalității tale sunt reprezentați de poziția Lunii, Ascendentului și a Soarelui, iar în cele de mai jos am realizat o scurtă prezentare a lor:

Luna

Luna este o reprezentare a reacțiilor tale instinctuale, a lumii interioare și a emoțiilor. De asemenea, indică nevoile copilului tău interior de a se simți hrănit și îngrijit, deoarece Luna reprezintă și relația ta cu mama ta.

Practic, poziția Lunii în astrogramă oferă indicii despre mediul în care te simți confortabil, cu cine te simți în siguranță în anumite situații sau când ești împreună cu familia sau prietenii tăi apropiați. Acei prieteni care devin parte din familie; un fel de familie extinsă. Luna arată ce înseamnă pentru tine relația cu părinții – în special mama, familia, casa, prietenii, căsătoria și felul în care ceri și oferi grija în relații. Desigur, toate acestea vin ca urmare a unei manifestări inconștiente.

Citește articolul integral în ediția de iunie a revistei Psychologies sau abonează-te și primește lunar cadourile pregătite.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top