Now Reading
Luna Nouă din Scorpion

Luna Nouă din Scorpion

mihaela-totir2
luna-nouă-din-scorpion

Luna Nouă din Scorpion are loc joi, 4 noiembrie, la 23:14 – ora României. Luna Nouă se formează în semnul Scorpionului, marcând începutul unui nou ciclu lunar. Este un moment foarte bun pentru a-ți seta intenții care au de-a face cu trăsăturile pozitive ale Scorpionului. De roadele acestor intenții te vei bucura peste 6 luni, când pe cer se va forma aspectul de Luna Plină din Scorpion. Se creează astăzi cadrul perfect pentru a lucra cu toții la abilitățile de autocontrol. Terenul este propice să identifici acele lucruri care simți că îți scapă de sub control și care îți aduc în viață tot felul de dependențe și datorii. Poți lucra acum să te eliberezi de diferite poveri emoționale și „butoanele” pe care ți le apăsa.

Scorpionul este un semn pasional, plin de resurse, concentrat, investigator, profund și perceptiv. Trezește în noi emoții intense, adunate de-a lungul vieții, poate chiar din vieți anterioare. Este un moment bun să te gândești cum să dezvolți și să incluzi în viața ta aceste calități scorpion ice.

Această lunație este în strânsă legătura cu Uranus și Saturn, planetele care au influențat întreg anul 2021.

Uranus, implicat în acest aspect prin aspect de opoziție cu luminariile, cere libertate – în timp ce energia Scorpionului te îndeamnă să aduci profunzime în viața ta. Presiunea interioară cere să te eliberezi de frici și să te confrunti cu acele situații emoționale grele căci tocmai acest lucru îți îngrădește spațiul de manifestare. Deși aceste situații sunt inconfortabile, tocmai confruntarea lor este cea care îți aduce vindecarea psihologică. Calea către libertatea exterioară trece prin libertatea interioară.

Saturn, implicat și el în această lunație tot prin aspect tensionat, vine la „întâlnire” cu disciplină, responsabilitate și indicatorul timpului. El anunța că este timpul să te ocupi de aceste obstacole emoționale, să le prioritizezi și să le abordezi pe rând. Da, descoperi că lucrurile nu sunt așa simple cum credeai, că nu sunt nici așa puține precum credeai iar cea mai eficientă cale este de a le aborda pe rând, în mod organizat.

Este un moment oportun pentru a explora ceea ce lipsește din viața ta si ce te determină să te angajezi în comportamente autodistructive. Intențiile pot fi legate de detașarea de tot felul de „gunoaie” materiale, emoționale și spirituale. Energia Scorpionului este foarte puternică și îți dă șansa să faci schimbări importante în viața ta. Una dintre „lecțiile” importante „predate” de Scorpion presupune săparea cât mai adâncă în misterele din jurul tău în loc să te mulțumești cu resemnarea.

A-ți face timp pentru a înțelege reacțiile emoționale ale celorlalți este un dar pe care ți-l faci ție. Este calea spre iertare, sens, și compasiune. Este un moment de intimitate și de conectare cu tine însăți.

Scorpionul te învață, de asemenea, că dedicarea și asumarea angajamentului pentru o relație poate fi mult mai ofertantă decât să alergi în mai multe direcții. Risipirea în frânturi de angajamente aduce satisfacții de moment, dar pe termen lung lasă goluri ce se cer umplute. Scorpionul este cel care preferă calitatea în detrimentul cantității. Interacțiunile tale devin contraproductive când funcționezi pe pilot automat. El vrea totul sau nimic! Iar pentru a obține totul, trebuie să ofere totul! Relațiile intime au nevoie de o nouă abordare și poți vedea acest lucru mai clar acum.

Mai jos sunt domeniile de viață pentru care îți poți seta intenții astăzi, în funcție de ascendentul tău:

Berbec – bani proveniţi din asocieri sau prin partenerul de viață, relația cu puterea, tranformare, sex, reglaje karmice, iertare.

Taur – relații și parteneriate, relația de cuplu, statut social și imagine socială, chestiuni legate de litera legii.

Gemeni – obiceiuri și rutina zilnică, relația cu corpul, ce îți crește/ scade vitalitatea, sănătatea, echilibru minte-corp-suflet, felul în care îți exerciţi profesia.

Rac –  creativitatea, iubirea, viața sentimentală, proiecte de suflet, copii.

Leu – familia, casa, căminul, copilăria, sentimentul de securitate și protecție.

Fecioară – comunicare, contracte, relația cu frații/ vecinii, cursuri/ specializări, deplasări.

Balanță – banii din munca proprie, valoarea personală, stima de sine, independenţa financiară.

Scorpion – personalitate, cine sunt eu?, imaginea, felul în care dorești să fii percepută, look & corpul fizic.

Săgetator – închiderea unor situații grele, vechi, acceptarea a ceea ce se întâmplă, ieșirea din luptă, oboseală, somn, confuzie.

Capricorn – prieteni, anturaj, cerc de influență și planuri de viitor, grupuri și activități de grup.

Vărsător – recunoaștere profesională, regândirea unor planuri profesionale, imagine publică, relația cu autoritatea.

Pești – relația cu străinătatea, călătorii, studii superioare, sistem de credinţe și valori, justiţie.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top