Now Reading
Pentru o cariera de manager: Programul Executive MBA 2012 al ASEBUSS

Pentru o cariera de manager: Programul Executive MBA 2012 al ASEBUSS

Revista Psychologies

Te invitam sa participi pe 9 februarie la prezentarea programului Executive MBA oferit de ASEBUSS in parteneriat cu Kennesaw State University, Atlanta. Vei afla mai multe despre structura cursurilor, criteriile de inscriere, beneficiile programului si impactul acestuia in cariera profesionala.

ASEBUSS ofera programul EMBA numarul 1 in Romania pe urmatoarele categorii:

  • aplicabilitate;
  • dezvoltare personala;
  • experienta echipei de profesori;
  • networking.

La sfarsitul sesiunii de prezentare, poti participa la un curs deschis sustinut de doi dintre profesorii ASEBUSS, pe baza unui studiu de caz Harvard Business School. Participarea este gratuita, inscrierile au loc pe site-ul scolii sau la adresa: [email protected].

ASEBUSS introduce o serie de noutati in programul EMBA, incepand cu anul 2012. Pentru a experimenta conceptele studiate, ASEBUSS iti ofera o noua simulare de business in leadership si teambuilding, care se adauga celor doua deja existente in program, in strategie si marketing. In fiecare an, ASEBUSS actualizeaza programa fiecarui curs, introducand noi studii de caz de la Harvard Business School.

In plus, iti ofera posibilitatea lucrului in echipa si colaborarii, pe proiecte practice, cu cursantii americani. Cum dezvoltarea personala si auto-cunoasterea sunt la fel de importante precum dezvoltarea profesionala, ASEBUSS introduce, in 2012, realizarea unui profil de leadership personalizat prin evaluarea Hogan, care sprijina fiecare participant in procesul de dezvoltare personala si a abilitatilor de lider.

ASEBUSS are cea mai extinsa comunitate de absolventi, respectiv 40% dintre cei care au finalizat un program de tip EMBA din Romania.

Daca esti director general, director de departament la o companie multinationala, cu minim 3 ani de experienta in management sau vrei sa iti dezvolti propria companie, te invitam sa urmezi programul EMBA al ASEBUSS. Te va ajuta sa treci la nivelul urmator in cariera ta, sa cunosti alti manageri la fel de ambitiosi, din alte domenii de activitate, cu care vei face schimb de informatii, de experienta si veti extinde colaborarea dincolo de studiile pe care le urmati, in viata profesionala.

Urmatoarele perioade de inscriere
ASEBUSS desfasoara inca doua sesiuni de inscriere in programul EMBA 2012 cu termen limita 15 iunie (sesiunea II) si 14 septembrie (sesiunea III).

Despre ASEBUSS
Institutul de Administrare a Afacerilor – ASEBUSS este prima scoala privata acreditata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului sa organizeze program de master in administrarea afacerilor – tip executive, conform noilor reglementari ale conventiei de la Bologna. ASEBUSS ofera programul EMBA numarul 1 in aplicabilitate, dezvoltare personala, experienta echipei de profesori si networking – conform studiului ZF (aprilie 2011).

Despre Kennesaw
Kennesaw State University ocupa, incepand cu anul 2000, locul al doilea ca marime intre programele EMBA din Georgia, SUA, avand mai mult de 22.500 studenti din 142 tari. Kennesaw State University este acreditata de cel mai inalt for international: Association of Advanced Collegiate Schools of Business (AACSB) din SUA si a devenit in 2007 membra a European Foundation for Management Development (EFMD).

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top