Now Reading
Protocol si bune maniere prin Teatru (19-22 august)

Protocol si bune maniere prin Teatru (19-22 august)

Revista Psychologies

Fundatia Calea Victoriei va invita incepand de luni 19 August, ora 19:00, la Protocol si bune maniere prin teatru cu Ana-Maria Karina Nagy, un atelier practic de protocol care prezinta regulile sociale prin prisma unor tehnici si jocuri imprumutate din arta teatrala.

“Punerea in scena” a situatiilor de protocol ajuta participantii sa inteleaga importanta si sa aprofundeze continutul acestor reguli sociale care fac mai agreabila si eficienta interactiunea noastra cu cei din jur.

O socializare mult mai naturala are ca rezultat castigarea respectului si aprecierii celor din jur.

Pe parcursul celor patru intalniri interactive, vom simula jocuri sociale frecvente in mediul de protocol si in cel semi-formal. Scopul acestor simulari este de a va oferi o perspectiva realista asupra regulilor de conduita in relatiile publice.

Pornim de la evaluarea personalitatii fiecaruia dintre noi si aprofundam impreuna arta conversatiei. Apoi vom experimenta diferitele tehnici de prezentare in societate. In final vom descoperi cele mai de succes metode de socializare.

Mesajele verbale si nonverbale pe care le transmitem merita sa fie atent puse la punct. Cand regulile jocului social ne sunt cunoscute, libertatea si lejeritatea in exprimare a fiecarei persoane stralucesc pentru sine si pentru cei din jur. Este exact ca un rol care alcatuieste masca pe care societatea o vede, dar care este in perfect echilibru cu structura noastra naturala.

 

Temele atelierelor sunt:

 1. Arta conversatiei: Tips&Tricks despre cum ii putem determina pe ceilalti sa socializeze cu noi. Cum ne prezentam si cum ne impresionam interlocutorii.

2. Politica salutului. Influenta extinsa a primei impresii.

3. Managementul spatiului prin jocurile socializarii. Cum ne purtam la mesele oficiale, dineuri si conferinte.

4. Protocolul cadourilor. Cum, cand si unde oferim cadourile intr-un mediu protocolar.

 

Lector: Ana-Maria Karina Nagy

Data incepere: 19 August 2013; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 4

Frecventa: zilnic (luni-joi, 19-22 August)

Cost: 220 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 200 ron

Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare, nr 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

Inscrieri la [email protected]

Detalii la www.victoriei.ro

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top