Now Reading
TEDxBucharest si femeia secolului XXI

TEDxBucharest si femeia secolului XXI

Revista Psychologies

A fost o seara plina de energie pozitiva! Femeia de astazi isi cunoaste potentialul de a face lucruri marete, iar la TEDxBucharestSalon a demonstrat ca stie sa si vorbeasca despre aceste lucruri. It was inspiring!

TEDxBucharest s-a desfasurat pe 16 iunie la Bucuresti si a tratat tema „Women of today„.

 

Alexandra Usurelu a vorbit despre emotie care, in timp, a devenit moneda ei de schimb. Ne-a adus aminte ca ”a darui” inseamna ”a te imbogati” si a incheiat cu o conversatie muzicala intre ea, sotul ei si quartetul Muse.

 
Anca Bucur ne-a povestit, onest, despre drumul ei spre performanta, despre greutati, dar, mai ales, despre determinare si motivatie. „Nu vreau sa fiu a doua”, a fost mantra parcursului ei profesional.

 
Adrian Oianu a avut un discurs captivant despre redarea demnitatii identitare a femeilor din Romania. Ne-a demonstrat ca designul vestimentar are puterea de a schimba cotidianul, insa femeia e cea care poarta haina si care detine puterea de a schimba, nu invers.

 

Roxana Dumitrache a vorbit despre feminism, solidaritate, sanse egale si a dat tema de gandire tuturor spunand ca ”ar trebui sa existe un loc special in Rai pentru orice femeie care ajuta o alta femeie!”

 
Evenimentul a fost incheiat de jurnalista Paula Herlo care a vorbit despre schimbare si revolta. A indemnat publicul sa iasa din zona de confort si sa ajute la rescrierea prezentului si a realitatii. “Si cand simtiti ca nu mai stiti incotro s-o apucati, vorbiti cu un jurnalist. Noi, jurnalistii, avem aceasta sansa de a scrie despre lume. Dar mai ales avem, impreuna cu voi, sansa de a rescrie lumea in care traim.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top