CItesti acum
TEDxBucharest si femeia secolului XXI

TEDxBucharest si femeia secolului XXI

A fost o seara plina de energie pozitiva! Femeia de astazi isi cunoaste potentialul de a face lucruri marete, iar la TEDxBucharestSalon a demonstrat ca stie sa si vorbeasca despre aceste lucruri. It was inspiring!

TEDxBucharest s-a desfasurat pe 16 iunie la Bucuresti si a tratat tema “Women of today“.

 

Alexandra Usurelu a vorbit despre emotie care, in timp, a devenit moneda ei de schimb. Ne-a adus aminte ca ”a darui” inseamna ”a te imbogati” si a incheiat cu o conversatie muzicala intre ea, sotul ei si quartetul Muse.

 
Anca Bucur ne-a povestit, onest, despre drumul ei spre performanta, despre greutati, dar, mai ales, despre determinare si motivatie. „Nu vreau sa fiu a doua”, a fost mantra parcursului ei profesional.

 
Adrian Oianu a avut un discurs captivant despre redarea demnitatii identitare a femeilor din Romania. Ne-a demonstrat ca designul vestimentar are puterea de a schimba cotidianul, insa femeia e cea care poarta haina si care detine puterea de a schimba, nu invers.

 

Roxana Dumitrache a vorbit despre feminism, solidaritate, sanse egale si a dat tema de gandire tuturor spunand ca ”ar trebui sa existe un loc special in Rai pentru orice femeie care ajuta o alta femeie!”

Citeste si

 
Evenimentul a fost incheiat de jurnalista Paula Herlo care a vorbit despre schimbare si revolta. A indemnat publicul sa iasa din zona de confort si sa ajute la rescrierea prezentului si a realitatii. “Si cand simtiti ca nu mai stiti incotro s-o apucati, vorbiti cu un jurnalist. Noi, jurnalistii, avem aceasta sansa de a scrie despre lume. Dar mai ales avem, impreuna cu voi, sansa de a rescrie lumea in care traim.

 

 

Care este reactia ta?
Frumos
0
În regulă
0
Jucăuș
0
Se poate si mai bine
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

La inceputul paginii