CItesti acum
eJobs recomanda: Concertul Extraordinar de Anul Nou

eJobs recomanda: Concertul Extraordinar de Anul Nou

Asa cum la Viena se sarbatoreste sosirea noului an cu celebrul concert de valsuri, la Bucuresti vom celebra primele zile de ianuarie cu un concert extraordinar cu bijuterii muzicale romantice.

 

 

Incepe anul 2017 cu stil, eleganta si delicii muzicale. Fundaţia Calea Victoriei deschide sezonul muzical din 2017 cu cea de-a patra editie a Concertului Extraordinar de Anul Nou, ce va avea loc pe 5 ianuarie, de la ora 19.00, la Sala Radio.

Programul serii include un repertoriu indragit in intreaga lume: suitele „Spargatorul de nuci”, de P. I. Ceaikovski si „Seherazada”, de N. Rimski-Korsakov. Cele doua capodopere, nelipsite din repertoriul marilor orchestre ale lumii, te vor incanta in aceasta seara de sarbatoare. Concertul cu o durata de peste 2 ore, va fi sustinut de celebrul dirijor Tiberiu Soare si de Symphactory Orchestra, intr-o formula impresionanta de 72 de muzicieni. Inainte de fiecare compozitie, Tiberiu Soare va povesti publicului despre istoria celor doua capodopere, pentru a le oferi tuturor celor prezenti ocazia de a pasi intr-un univers de poveste.

Citeste si
mostenitorii romaniei muzicale, recital pian

 

Citeste mai multe despre acest eveniment aici.

Care este reactia ta?
Frumos
0
În regulă
0
Jucăuș
0
Se poate si mai bine
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

La inceputul paginii