Now Reading
Gama Argane de la Galenic

Gama Argane de la Galenic

Revista Psychologies

In dezvoltarea produselor sale, Galenic isi propune ingrijirea personalizata a tenului pentru fiecare varsta a frumusetii unei femei, gratie instrumentelor de diagnoza precise, de inalta performanta, folosind principii active naturale, rare si inovatoare, formule galenice originale si multisenzoriale, de avangarda, la standarde de siguranta si eficacitate inspirate de cercetarea medicala.

Arborele de argan poate fi gasit numai la portile desertului marocan.

Cu o vitalitate de exceptie, „arborele providential” a devenit o legenda datorita capacitatii sale de a supravietui in conditii extreme timp de mai multe secole.

Numit „aurul desertului”, datorita culorii sale nisipii, de nuanta mierii, uleiul de argan este supus unui adevarat ritual de extractie efectuat de catre femeile berbere din timpuri imemoriale.

Aceste femei il utilizeaza in scopuri terapeutice, pentru hrana si pentru infrumusetarea si protejarea fetei, mainilor si corpului.

Pioniere in utilizarea uleiului de argan de peste 20 de ani, Laboratoarele Galenic au dobandit experienta in exploatarea fructului de argan, materializata in inregistrarea a 4 brevete care au permis crearea unui ulei unic cu o eficienta demonstrata la scara larga.

Linia de produse Argane este recomandata pentru tenul uscat si sensibil, oferind numeroasele beneficii ale uleiului de Argan.

Acestea asigura o actiune de hranire si reparare intensa pentru un confort incredibil.

Contine si formule de redensifiere, care impiedica pierderea fermitatii pielii.
 

Gama contine:

•Ulei pretios cu beneficii multiple 30ml; Pret: 179 lei
•Emulsie delicatete infinita 50ml; Pret: 144 Lei
•Crema confort infinit 50ml; Pret: 144 Lei
•Crema regeneratoare de noapte 50ml; Pret: 144 lei

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top