Now Reading
“MAMMA MIA!” revine la Bucureşti, pe 15 martie, la Sala Palatului!

“MAMMA MIA!” revine la Bucureşti, pe 15 martie, la Sala Palatului!

mamma mia

La final de iarnă, o scurtă călătorie pe o insulă însorită este întotdeauna o idee bună! Și nu oricum, ci împreună cu familia și prietenii. Iar dacă pe lista de dorinţe sunt incluse muzică, dans, o frumoasă poveste despre prietenie, relaţii, iubire, dar şi mult umor, nici că există ceva mai potrivit decât “MAMMA MIA!”

„MAMMA MIA!”, cel mai spectaculos musical produs până acum în România,  revine la București  cu muzică live, coregrafie originală, costume, decor şi scenotehnica impresionante, în intrepretarea  artiștilor  Loredana Groza, Bianca Purcărea, Anca Țurcașiu, Ecaterina Ladin, Aurelian Temișan, Horia Brenciu, Ernest Fazekas şi Silviu Mircescu.

De la finalul lunii mai a anului trecut și până în prezent, musicalul MAMMA MIA! s-a jucat in faţa a peste 35.000 de spectatori din București, Cluj, Alba Iulia, Bacău, Iaşi, Craiova, Oradea şi Timişoara. Musicalul „MAMMA MIA!” a fost lansat în 1999 la Londra, în West End și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway.

Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA.  A devenit al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway și al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu peste 6000 de reprezentații. În orice zi au loc cel puțin 7 show-uri „MAMMA MIA!”, în jurul lumii.

Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat și al doilea film “Mamma Mia! Here We Go Again” Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Promoţia “FRIENDS AND FAMILY” este valabilă până în ziua spectacolului, astfel: 15% REDUCERE pentru mai mult de 8 bilete achiziţionate, indiferent de categorie 20% REDUCERE  pentru mai mult de 15 bilete achiziţionate, indiferent de categorie

Pentru pachetele mai mari de 30 de bilete, trimiteţi o solicitare pe adresa [email protected]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top