Now Reading
Noutati in sanatate – octombrie 2009

Noutati in sanatate – octombrie 2009

Revista Psychologies
KIT FOLTENE O grija in minus

Foltene iti propune pentru aceasta toamna kitul special creat pentru femei ce contine tratamentul si samponul impotriva caderii parului. Gratie elementelor active continute, parul tau va fi mai fortificat, mai bogat si mai rezistent.

Pret: 109 lei.

Ulei masaj BIOULEI DE MASAJ
Muschi si articulatii

Eliberati-va tensiunile cu uleiul de muschi si articulatii. Contine uleiuri esentiale Bio de terebentina, perisori si ienupar care linistesc. Uleiurile vegetale de musetel si de jojoba imbogatite cu vitamina E, hra­nesc si protejeaza. Un cocktail de uleiuri pretioase pentru un masaj delicat care va detensioneaza.

Pret: Ulei masaj BIO muschi si articulatii 150 ML – 96,55 lei. Produsele se gasesc in magazinele Natural Paris.

MAI MULT DECAT UN SIMPLU PERIAJ
Colgate Plax Ice si Colgate Plax Alcohol Free
Apa de gura Colgate Plax IceApa de gura Colgate Plax Ice reprezinta inovatia Colgate pentru o respiratie proaspata de lunga durata! Colgate Plax Ice are un gust unic, racoritor, oferind solutia ideala pentru cei care isi doresc o respiratie de o prospetime intensa ce dureaza si o dantura perfect protejata impotriva bacteriilor si depunerii placii dentare. Colgate Plax Alcohol FreeIn plus, Pentru cei care isi doresc 12 ore de protectie impotriva bacteriilor si vor sa evite efectele secundare, precum senzatia de arsura, provocate de alcool, Colgate a creat Colgate Plax Alcohol Free, un produs ce nu contine alcool si protejeaza dantura timp de 12 ore.

 

Pages: 1 2 3
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top