Now Reading
Lucrează în decembrie pentru a avea succes din ianuarie!

Lucrează în decembrie pentru a avea succes din ianuarie!

daniela-gavankar
7 lucruri de facut in decembrie
Luna decembrie este una potrivită pentru promovare și conectare cu oamenii din comunitatea ta, dacă ești psiholog și îți dorești să începi cu dreptul anul viitor. Chiar dacă oamenii se gândesc la brad și cadouri, tu te poți gândi de pe acum la strategia ta pentru anul viitor, astfel încât să ajungi la câți mai mulți oameni și să îți poți îndeplini misiunea de a ajuta oamenii.

 Iată cele 7 lucruri musai de făcut în decembrie pentru a avea un an viitor bun:

 1. Contactează-i pe foștii tăi clienți din acest an, trimite-le mesaje cadou, spune-le că te bucuri că i-ai putut sprijini în dezvoltarea lor. Lasă-le datele tale tale actualizate și invitația de a te contacta dacă au nevoie, ei sau apropiații lor, de tine.

 2. Scrie acum un articol despre sărbători care să se adreseze oamenilor cu care lucrezi, fie părinților de copii speciali dacă lucrezi cu ei, fie adolescenților, fie femeilor care trăiesc depresia post partum, fie… cui crezi tu că poți fi de folos. Trimite apoi articolul tău către site-urile care publică articole de sănătate, familie sau dezvoltare personală.

 3. Înscrie-te pe platformele pentru psihologi. În perioada sărbătorilor, oamenii caută mai mult ajutor de specialitate decat în alte perioade din an.

 4. Actualizează-ți datele pe toate rețele și site-urile unde apare numele tău. Scrie clar ce pregătire ai, studii, experiență, date de contact, pe cine știi și poți să ajuți, și ai grija să ai poze de calitate și o descriere empatică și profesionistă.

 5. Trimite cu cel puțin  10 zile înainte de Crăciun mesaje cadou, de felicitare colaboratorilor tăi, celor care te-ar putea recomanda și actualilor clienți.

 6. Organizează un workshop sau webinar online gratuit despre gestionarea stresului, relații sănătoase în timpul sărbătorilor, limite, singurătate sau orice alt subiect relevant pentru clienții tai.

 7. Cere recomandări sau testimoniale de la clienți pentru că oamenii au nevoie să te cunoască și în acest fel.

 Nu lasă pe mâine ce poți face astăzi pentru tine, cabinetul tău și clienții tai, și oferă-le sprijin, lor și ție, încă din aceasta luna.

 Trece într-un calendar ce vei face în fiecare zi și pornește cu entuziasm la treba.

Îți doresc sărbători cu bucurie și mult succes!

 

 

 

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top