Now Reading
Perspective noi și pozitive

Perspective noi și pozitive

izabella-cete
perspective-noi-și-pozitive

„Dacă te agăți de trecut și continui să-l folosești drept scuză pentru a nu merge mai departe, atunci, într-adevăr, viitorul tău va fi foarte asemănător cu trecutul.” (Luminița Saviuc, 15 lucruri la care trebuie să renunți pentru a fi fericit, Ed. Litera, București, 2017).

Prin gânduri în fiecare zi îți creezi realitatea. Este propria ta realitate, care nu seamănă cu a nimănui din lume. Chiar dacă suntem asemănători, niciodată nu avem aceleași gânduri. Niciodată doi oameni nu văd aceeași imagine, nu au aceleași emoții.

Gândurile și emoțiile modelează realitatea încontinuu, în fiecare zi. Exemplul cel mai bun este efectul Placebo, care este testat și retestat și folosit până în ziua de azi, în diferite cercetări. Gândirea influențează până și ultima celulă a unei ființe umane.

De aceea este bine să gândim într-o perspectivă pozitivă. Dacă vrei să mergi înainte cu succes, lasă trecutul în urmă și schimbă-ți modul de gândire, adoptă noi viziuni, idei, perspective.

Vechile noastre tipare de gândire ne răpesc libertatea și succesul. Mindsetul sau modul de gandire este ceea ce îți dictează viața. Doar tu ești responsabil/ă pentru experiențele pe care le ai și doar de tine depinde libertatea, succesul și fericirea ta. Creierul este precum un echipament hardware, iar mintea este precum un software. Modul în care ți-ai setat să gândești are impact direct asupra experiențelor zilnice. Acele convingeri toxice care te împiedică să atingi succesul sunt rezultatele gândirii tale.

În momentul în care începi să privești totul într-o manieră negativă și să crezi că nu poți face mai mult, toate situațiile pe care le vei întâlni vor reflecta ceea ce gândești. Experiențele pe care le trăiești vor prinde un alt contur în momentul în care îți vei schimba abordarea. Este esențial să renunți la vechile tipare de gândire și la convingerile toxice și să adopți un mod sănătos de a privi orice situație. Odată ce ai reușit să schimbi mindsetul, vei descoperi că viața ta se va schimba complet.

Ai grijă ce gândești, căci gândurile tale, bune sau rele, sigur se vor materializa!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top