Now Reading
Noutati in sanatate – septembrie 2009

Noutati in sanatate – septembrie 2009

Revista Psychologies
CALCIU SANDOZ 

Pentru orice varsta

Unul dintre mineralele esentiale pentru organismul uman este calciul. Un aport zilnic corespunzator de calciu asigura sanatatea Intregului organism si Impiedica aparitia problemelor de sanatate.

Comprimatele efervescente de calciu + vitamina C asigura vitamina C si calciu ionizabil in cantitate suficienta pentru acoperirea nevoilor zilnice.

Pret: 17,50 lei

LIFE IMPULSE, Bio

LIFE IMPULSE
Supliment alimentar BIO pentru digestie

Beneficii principale: Sustine, curata si detoxifica aparatul digestiv.

Volum: 473 ml

Recomandari: Promoveaza regularitatea si usureaza tranzitul intestinal, furnizand un complex de fibre, enzime, probiotice, aloe vera si papaya.

Supliment alimentar BIO pentru digestie Life Impulse are un gust dulce si delicat, nu contine lapte, coloranti si arome artificiale, adaos de zahar sau sare. Formula lichida delicioasa este usor de digerat, fiind absorbita si asimilata în totalitate. Sustine curatarea si detoxifierea interna.

Mod de utilizare: Doza zilnica recomandata pentru adulti si copii peste 12 ani este de 2 linguri pe zi. Poate fi amestecat cu apa sau suc. Se agita bine inainte de folosire. Se pastreaza la rece dupa deschidere.

Tara de provenienta: S.U.A

Pret: 40 lei

LIFE IMPULSE, Bio
LIFE IMPULSE
Pastile BIO pentru cresterea parului

Beneficii principale: Pastilele au la baza o combinatie pretioasa de ingrediente BIO precum drojdia uscata si valoaroasa vitamina C provenita din cirese acerola, ce ajuta la cresterea sanatoasa a parului.

Bucati: 120 pastile

Recomandari: Drojdia obtinuta din culturi biologice contine o cantitate importanta de keratina (necesara pentru par si unghii sanatoase) si colagen (pentru o piele sanatoasa). Vitamina C din ciresele acelora este esentiala pentru procesele metabolice, ajuta la fortificarea sistemului imunitar si la mentinerea unui aspect general placut.

Tara de provenienta: Germania

Pret: 40 lei

 

Pages: 1 2 3 4
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top