Now Reading
Poveste cu Soare: 10 lectii despre fundraising

Poveste cu Soare: 10 lectii despre fundraising

Revista Psychologies

Jobul ei este sa raspandeasca binele in lume, iar viata i se invarte in jurul activitatilor de fundraising. Iata pasii pe care i-a urmat Veronica Soare pentru a ajunge specialist in binefacere.

 

 

Poate ca i se datoreaza numelui prevestitor, poate ca este vorba de intamplarea care a marcat-o in copilarie sau poate este, pur si simplu, pentru ca nu stie sa spuna „nu”.

Cert este ca Veronica Soare a transformat actiunile caritabile, activitatea de fundraising si, in general, faptele bune intr-o oportunitate de a face minuni pentru cei aflati in nevoie, prin idei inedite si dorinta de a demonstra ca oricine poate construi o lume mai buna, oricat de mult sau de putin ar contribui.

Veronica pare sa fie un personaj unic in peisajul autohton: desi a strans peste 120.000 de lei doar in ultimii doi ani, prin evenimente de fundraising, ea inca se considera o simpla fata care se joaca in gradina „copiilor mari”, dominata de ONG-uri renumite.

S-ar putea sa o cunosti dupa emisiunea de la Smart FM, „La minuni inainte!”, poate ai dat peste site-ul ei, minuni.ro, sau poate ai auzit de aventurile ei pe Camino de Santiago.

Multi, insa, nu ii stiu povestea si nu au aflat ce inseamna Veronica Soare pentru atatia oameni, fie ei orfani, nevoiasi sau, pur si simplu, prieteni la ananghie.

Veronica ar putea scrie manualul despre cum sa faci fundraising in Romania, pornind de la simpla dorinta de a face bine, si cam asta face prin blogul ei.

Insa povestea ei merita spusa de la cap la coada si impartasita in cat mai multe cercuri, pentru a servi drept exemplu ca jobul de om bun i se potriveste fiecaruia.

 

See Also

 

Citeste intreaga poveste aici.

 

 

 

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top