Now Reading
Stil de vacanță à la Michelle Obama

Stil de vacanță à la Michelle Obama

Dacă în timpul președinției lui Barack Obama admiram ținutele ei elegante semnate Ricardo Tisci, Jason Wu sau Thom Browne, iată că acum, după ce a părăsit Casa Albă, Michelle Obama setează trenduri și în ținute mai relaxate, de street style. Aflată în vacanță în Italia, în Piața Del Campo, Michelle a atras toate privirile cu acest look radiant care reunește toate elementele în tendințe din acest sezon și care flatează, invariabil, orice siluetă. Inspiră-te și adoptă și tu acest look demn de o First Lady!

 

Cămașa pe un umăr

Creatorii de modă au reinterpretat cămășile clasice bărbătești prin tăieturi asimetrice și linii disproporționale. Un articol vedetă al acestui sezon este cămașa cu un umăr dezgolit și mâneci bufante.

                Cămașă bleu pe un umăr PNK Casual, DepartmentStore.ro

 

 

Jeansii albi, impecabili

Jeansii până la glezne, albi, evazați sau slim fit, cu rupturi sau simpli, nu trebuie să lipsească din garderoba ta în această vara. Sunt foarte versatili și îi poți transforma dintr-o piesă sport în una foarte elegantă, foarte rapid.

                                           Jeansi Pepe Jeans, DepartmentStore.ro

 

 

Geantă mini, cross-body

Sezonul acesta alege modelele în miniatură ale genților pe care le-ai admirat sezoanele trecute. Alege un model structurat într-o nuanță pastel, care să îți scoată în evidență ținuta de sezon.

                                                Poșetă Mango, DepartmentStore.ro

 

Papucii versatili

Renunță la sandale sau la espadrile în favoarea papucilor! Sunt extrem de comozi și continuă să fie un must al verii. Deveniți deja un model cult, noi îți recomandăm papucii Birkenstock pe care îi poți purta cu o pereche de jeansi, o rochie din mătase sau o pereche de pantaloni scurți sport.

Papuci Birkenstock, DepartmentStore.ro

 

 

Cerceii hoop

Modelul de cercei favorit de idolii noștri din anii 2000, cerceii hoop revin în tendințe în această vara. Michelle Obama îi poarta, Rihanna îi adoră, de ce nu i-ai încerca și tu?

Cercei Creole L din Argint Obsidian, DepartmentStore.ro

 

 

Foto: Northfoto

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top