Now Reading
Coaching for NOW

Coaching for NOW

Revista Psychologies

Coaching Essence din iunie 2010 iti propune:

Coaching for NOW

program de formare in coaching pentru traineri, consilieri, psihologi, medici, profesori, manageri, actori, sportivi.

Coaching-ul presupune sa atingi potentialul maxim de dezvoltare ghidat de catre acea persoana – coach – care te va provoca, te va stimula si te va insoti in acest proces de continua crestere. Pentru cei care doresc sa fie COACH pentru ei insisi si pentru ceilalti, formarea in coaching, Coaching for NOW abordeaza procesul de coaching printr-o modalitate conforma unei lumi aflate in plina schimbare si transformare, prin schimbarea opticii si a perspectivei, acestea realizandu-se printr-o ancorare foarte buna si constienta in PREZENT.

Coaching for NOW propune o maniera noua de urmarire a schimbarii sau a dezvoltarii individuale, faciliteaza experimentarea artei si tehnicilor de a te ajuta pe tine insuti/insati si pe clientii tai sa traiesti in prezent, dobandind competente de ascultare, interogare si acompaniere/indrumare a clientului pentru elicitarea unor stari, resurse si raspunsuri care exista deja in interiorul sau, dar care nu au fost inca scoase la suprafata.

Cum: Pe durata a patru module, de trei zile fiecare, te vei antrena sa-ti dezvolti abilitatile de observare si analiza, de delimitare a patternurilor de limbaj, de adaptare a abordarii de lucru in functie de nevoile clientului tau, vei invata sa delimitezi si sa aplici solutiile si strategiile potrivite. Si poate ca, dat fiind conjunctura si mediul, abilitatile pe care le ai acum, flexibilitatea, iscusinta si intuitia iti cer o reorganizare a tehnicilor de interventie si ghidare.

Acreditare: Abordam sistemic procesul de coaching, tratam formarea la cel mai inalt nivel de performanta si rigoare profesionala prin acreditarea cursului si a diplomelor de catre ICF.

Traineri: John Thompson, Sr. Coach si Trainer, apropiat al lui John Grinder (co-creatorul programarii neuro-lingvistice), a lucrat cu Carmen Bostic St Clair si Michael Carroll ca si co-trainer si parte a echipei de supervizare in cadrul a cursurilor de Trainer of Trainers.

Investitie: Costul integral al cursului este de 1600 Euro + TVA.
Variante de plata: in 4 rate a cate 400 Euro + TVA la fiecare modul sau 10 % reducere pentru plata integrala la inscriere, adica 1440 Euro + TVA.

Locatia: Sediul Coaching Essence, str. Negustori, nr. 12, etaj 2, Bucuresti

Pentru detalii: Amelia Dumitrescu – 0722.253.992 , Raina Saguna – 0756.070.000 sau accesand www.coaching-essence.ro.

Pentru inscriere: trimite email la [email protected] sau [email protected] si solicita Formularul de inscriere.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top