Now Reading
NOU: Gama Deodorantelor NIVEA Invisible for Black & White

NOU: Gama Deodorantelor NIVEA Invisible for Black & White

Revista Psychologies

Produsele din gama NIVEA Invisible for Black & White pentru femei combina ingrijirea delicata NIVEA cu protectia eficienta timp de 48 de ore si parfumuri discrete.

Gama NIVEA Invisible for Black & White este disponibila in formele de aplicare spray, roll-on si stick. Produsele nu contin alcool si coloranti. Compatibiliatea la nivelul pielii a fost demonstrata dermatologic.

Produsele din gama NIVEA FOR MEN Invisible for Black & White combina ingrijirea NIVEA cu protectia eficienta timp de 48 de ore si cu parfumul discret si masculin.

NOU: Gama Deodorantelor NIVEA Invisible for Black & WhiteMai multe informatii despre problematicele pete
Petele albe si negre sunt cauzate de factori diferiti. Petele albe sunt, in principiu, reziduuri de saruri antiperspirante folosite la fabricarea deodorantelor care pot provoca neplaceri pe timp scurt.

In schimb, petele galbene de pe hainele deschise la culoare isi fac aparitia mai tarziu, nu imediat dupa ce a fost aplicat deodorantul, ci dupa repetate spalari. Pe masura ce fibrele din care este facut materialul se intaresc, articolul de imbracaminte nu mai poate fi purtat. Conform cercetarilor efectuate, aceste pete se dezvolta in timp, in masina de spalat.

Ingredientele din deodorant, alaturi de sebum si transpiratie sunt absorbite in fibrele textile care interactioneaza cu apa si detergentul, mai ales la temperaturi scazute. Aceasta reactie chimica duce la aparitia sedimentelor galbene care raman lipite de fibre. Cu fiecare spalare materialul se ingalbeneste si devine din ce in ce mai tare.

Testele au aratat ca formula unica Invisible for Black & White reduce semnificativ ingalbenirea hainelor deschise la culoare si le protejeaza pe cele inchise la culoare impotriva petelor albe.

Gama pentru femei:
Pret Deodorant Spray NIVEA Invisible for Black&White CLEAR: 11,70 lei
Pret Deodorant Roll-on NIVEA Invisible for Black&White CLEAR: 12,40 lei
Pret Deodorant Stick NIVEA Invisible for Black&White CLEAR: 11,70 lei
Pret Deodorant Spray NIVEA Invisible for Black&White PURE: 11,70 lei

Gama pentru barbati:
Pret Deodorant Spray NIVEA FOR MEN Invisible for Black&White POWER: 11,70 lei
Pret Deodorant Roll-on NIVEA FOR MEN Invisible for Black&White POWER: 12,40 lei
Pret Deodorant Stick NIVEA FOR MEN Invisible for Black&White POWER:11,70 lei
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top