Now Reading
(P) Ghid pentru începătoare: Cum se aplică extensiile de gene și genele individuale

(P) Ghid pentru începătoare: Cum se aplică extensiile de gene și genele individuale

Extensiile de gene au devenit una dintre cele mai răspândite metode de înfrumusețare la care femeile apelează. Se potrivesc pentru orice formă, culoare și dimensiune a ochilor, iar principalul scop al extensiilor este acela de a-ți alungi și curba genele, păstrând un aspect natural al acestora. Află cum se aplică extensiile de gene, dar și genele individuale!

Ce înseamnă extensii de gene și cum se aplică

Extensiile de gene sunt firele individuale care se atașează de genele naturale cu scopul de a le alungi, dar și de a le îngroșa. Este o metoda naturală și rezistentă prin care îți poți înfrumuseța aspectul natural al genelor. Extensiile de gene pot rezista pe firele naturale până în momentul în care firele naturale cad și se regenerează. Pașii pe care trebuie să îi urmezi când aplici extensiile de gene:

  • Pentru început, femeile care își doresc extensii de gene nu trebuie să aibă aplicat mascara pe gene și nici produse de machiaj deoarece demachiantul folosit ulterior poate afecta adezivul cu care se lipesc genele. Aplicarea extensiilor de gene se face de către o persoană specializată în acest sens. Pentru a te specializa există o serie de cursuri de ghidare pentru începătoare, în urma cărora vei primi diploma de absolvire.

Aplicarea extensiilor de gene începe prin demachierea ochilor oil-free cu un produs special creat pentru extensiile de gene, ulterior se aplică plasturi protectori peste genele inferioare pentru a nu se lipi de genele superioare în timpul procedurii cosmetice. Se pot folosi atât plasturi de colagen, benzi din hârtie, din plastic sau benzi adezive.

Genele naturale sunt curățate cu un primer special pentru a îndepărta orice urmă de sebum, uleiuri și alte impurități. Se separă genele naturale cu ajutorul unei pensete și se lasă un loc liber pentru firul pe care urmează să fie aplicată extensia. Cu o altă pensetă se aplică un fir de extensie, care se trece înainte prin adeziv și apoi se lipește de firul natural de păr.

Cu ajutorul unei pompițe speciale se usucă suplimentar adezivul, se piaptănă genele pentru a nu se lipi între ele și se dezlipesc plasturii de protecție.

Cum se aplică genele individuale

Genele individuale sunt buchețelele de gene false care sunt prinse între ele ca într-un evantai și se atașează de firele de păr ale genelor naturale. Genele individuale imită foarte bine firul de păr natural deoarece sunt concepute dintr-un material sintetic rezistent la deformare.

  • Cum se aplică genele individuale: pentru început ai nevoie de cutiuța cu gene false, adeziv special pentru gene false individuale, pensetă, pieptăn gene.Înainte de aplicarea genelor se curăță genele naturale și pleoapa mobilă pentru îndepărtarea tuturor impurităților și urmelor de grăsime, dar și pentru îndepărtarea machiajului. Genele naturale trebuie să fie perfect curate deoarece în caz contrar adezivul nu va rezista.

Se pieptănă genele naturale și se pun câteva picături de adeziv pe o suprafață curată.  Desprinde încet genele false din cutie pentru a nu deforma firele și cu ajutorul pensetei, înmoaie capătul inferior în adeziv. Genele individuale se lipesc peste genele naturale, cât mai aproape de pleoapă fără ca aceasta să fie atinsă. Ține în pensetă pentru câteva secunde geana până în momentul în care adezivul este lipit.

După ce ai lipit prima geană, aplică și alte patru gene de-a lungul pleoapei la distanțe egale, două spre stânga și două spre dreapta.

Pentru a învăța cât mai bine tehnica de aplicare și în cazul genelor false individuale este nevoie de un curs de pregătire și specializare în domeniu. Însă, pentru a-ți susține pasiunea, dar și pentru a învăța tehnica la un nivel profesionist, uită de grija banilor și apelează la un credit rapid. Citește mai multe detalii aici https://vivacredit.ro/credit-online și accesează forma de împrumut care te avantajează.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top