Now Reading
(P) Hainele pentru nou nascuti realizate din bumbac – moft sau necesitate?

(P) Hainele pentru nou nascuti realizate din bumbac – moft sau necesitate?

În ziua de astăzi, există foarte multe discuții legate de hainele pentru nou născuți. De la materialele folosite, până la mărimile potrivite pentru fiecare lună în parte, fiecare mămică are câte o părere despre cum ar trebui să îți îmbraci prichindelul în primul an de viață.

De asemenea, un subiect intens dezbătut pe toate forumurile, site-urile și blogurile este importanța purtării hainelor pentru nou născuți realizate din bumbac natural. Sunt aceste articole vestimentare necesare sau sunt un simplu moft?

Răspunsul este da: hainele pentru nou născuți realizate din bumbac natural 100% sunt esențiale pentru sănătatea și dezvoltarea armonioasă a oricărui copilaș. De ce? Îți vom spune în rândurile ce urmează.

În primul rând, în primele luni de viață, pielea copilului tău este foarte sensibilă, delicată și fragilă. În același timp, este vulnerabilă la toate substanțele la care este expusă, de la particule provenite din aer, până la aditivi și alergeni prezenți în detergenți și în țesături, acestea putând să-i producă iritații, alergii sau eczeme.

De aceea, atât medicii pediatri, cât și cei generaliști sau dermatologi din întreaga lume recomandă ca cei mici să poarte doar  haine nou nascuti  realizate doar din bumbac natural, de calitate superioară, deoarece acesta este un material 100% natural și non alergenic. În acest fel, nu există riscul că prichindelul tău să sufere din cauza iritațiilor, alergiilor sau eczemelor, care sunt foarte comune în rândul copiilor.

Deși mulți părinți sunt tentați să cumpere haine pentru nou născuți realizate din țesături sintetice, deoarece sunt mai accesibile ca preț și mai viu colorate, evită acest tip de material.

Țesăturile sintetice sunt deseori tratate cu substanțe chimice menite să le dea o textură mai plăcută și o rezistență mai mare la uzură. Toate aceste substanțe chimice îi pot provoca micuțului tău probleme serioase de sănătate, precum iritații, erupții cutanate și alergii sau pot declanșa chiar și crize de astm bronșic.

Din fericire, bumbacul natural nu este supus unor astfel de metode de procesare, ceea ce îl face perfect pentru siguranța copilului tău.

Pentru a obține bumbacul de înaltă calitate folosit în producția hainelor pentru nou născuți, se folosesc doar îngrășăminte 100% naturale, fără alte pesticide sau substanțe chimice toxice. Doar așa poți avea certitudinea că cel mic nu este niciodată în pericol atunci când poartă haine din bumbac natural.

Nu în ultimul rând, având în vedere că cei mici își petrec mare parte din timp dormind, în special în primele luni de viață, trebuie să te asiguri că optezi pentru haine pentru nou născuți comode și delicate cu pielea copilașului tău. Hainele pentru nou născuți confecționate din bumbac îi oferă micuțului tău tot confortul de care are nevoie întreaga zi. Fiind moale, pufos și deosebit de fin la atingere, bumbacul permite pielii să respire în voie, combate cu succes transpirația excesivă și reușește să absoarbă foarte bine umezeala.

Iată câte beneficii există atunci când alegi hainele pentru nou născuți realizate din bumbac. Așadar, nu mai sta pe gânduri și cumpără-i copilașului tău doar articole vestimentare confecționate din acest material și te vei convinge singură de nenumăratele avantaje de care se va bucura prichindelul tău.

Dacă te gândești ca hainele pentru nou născuți realizate din bumbac natural sunt scumpe, noi îți spunem doar atât: pe site-ul Liloo.ro vei găsi haine confecționate chiar aici în România doar din fibre naturale, la prețuri extrem de accesibile! Iar beneficiile nu se opresc aici: toate comenzile ce depășesc 100 Lei au transport gratuit.

Fără doar și poate, este mai simplu ca oricând să economisești timp, bani și să îți îmbraci copilașul în haine pentru nou născuți realizate din bumbac de calitate, în care să fie mereu în siguranță.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top