Now Reading
Raluca Chivu: Ai încredere în viaţă și în zâmbetul tău!

Raluca Chivu: Ai încredere în viaţă și în zâmbetul tău!

Avatar photo
ai-încredere-în-viaţă-și-în-zâmbetul-tău

Dr. Raluca Chivu este medic stomatolog, specialist în implantologie și estetică dentară, fondatoarea clinicilor Orizont Dental Clinique și Beauty Elite Dent din Buzău. Te întâmpină cu căldură, te ascultă. Este atentă la tine și de aceea are mereu răspunsul potrivit. Îţi vorbește direct și îţi dă încredere. Asta pentru că ea însăși crede în ea și are curajul să facă lucrurile în felul ei propriu. Cu inima și spiritul. Care este secretul ei pentru o mai bună comunicare cu sine și cu pacienţii? Ei bine, e de când lumea! Sunt iubirea și dăruirea! Dăruind din toată inima dragoste, timp și zâmbete pentru cei dragi din familie, respectându-se pe sine și dedicându-se zâmbetului fiecărui pacient în parte, Dr. Raluca Chivu strălucește ca un om împlinit și privește viaţa cu încredere.

La fel ca și psihoterapeutul, stomatologul are nevoie de propria armonie interioară pentru a obţine cele mai bune rezultate, iar femeia frumoasă, îngrijită, atrăgătoare, echilibrată și responsabilă din faţa mea o demonstrează cu graţie. Raluca îmi dezvăluie că îi place să-și petreacă timpul cu cei dragi, să călătorească și, deși cu greu găsește timp, împărţindu-se între stomatologie, activitatea antreprenorială și familie, nu lasă să treacă o zi fără o repriză de zâmbete și joacă alături de fiica ei, Anais.

Fondatoare a clinicilor Orizont Dental Clinique și Beauty Elite Dent din Buzău, Dr. Raluca Chivu a dobândit rapid un bun renume, devenind laureată a mai multor premii în ţară și străinătate. Cel mai recent premiu a fost Premiul de Excelenţă în implantologie și estetică dentară, dobândit în cadrul Galei Performanţei & Excelenţei 2022. Ea însăși însă nu își calculează succesul în numărul de premii, ci în numărul – greu de contabilizat – de zâmbete sănătoase, de mesaje de recunoștinţă, de oameni pe care îi face fericiţi în fiecare zi, deoarece le redă o libertate fundamentală: libertatea de a zâmbi. Nu ne gândim la zâmbetul nostru ca la un privilegiu decât atunci când zâmbetul ne este – la propriu! – știrbit. După cum niciodată nu înţelegem mai bine bucuriile simple ale vieţii decât atunci când zâmbetul ne este redat datorită mâinilor magice ale unui stomatolog și aparaturii sale de ultimă oră!

Psychologies: Există un întreg folclor mitic despre „dentistul cu mâna de aur” sau cu mâna ușoară – de obicei femeile-dentist sunt creditate cu aceste calităţi. Sunt calităţi native sau se pot antrena?

Dr. Raluca Chivu: Într-adevăr, aud des acest lucru, dar nu cred că aceste calităţi sunt native. Cred că le dobândeşti de-a lungul timpului, prin studiu, muncă, experienţă, susţinute de pasiune și dăruire.

Citește continuarea articolului în ediția de decembrie 2022 – ianuarie 2023 a revistei Psychologies sau abonează-te și primește revista lunar, prin curier.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top