Now Reading
3 indicii că un bărbat nu își dorește o relație de cuplu

3 indicii că un bărbat nu își dorește o relație de cuplu

Nu vrei să ratezi o posibilă mare iubire, nu-i așa? De aceea, ai răbdare să te lămurești în privința unui bărbat. Dar cât de multă răbdare e prea multă și… inutilă? Iată 3 indicii că el nu își dorește o relație de cuplu.

Citește și:

Dating: 2 sfaturi utile dacă ești în căutarea unui partener

Cuplu: capcana idealului relațional

Mai puține planuri de viitor și mai mult „să trăim prezentul”

Noi, femeile, avem o minte mai romantică și creativă, motiv pentru care la scurt timp de la începerea unei relații, tindem către a ne imagina cum ar arăta nunta sau copiii.

Chiar dacă ne alungăm din minte astfel de gânduri (odată conștientizate) ele sunt, de cele mai multe ori, recurente. Pentru că ne-ar plăcea.

Dacă el ne place, ne-ar plăcea și un viitor cu el. Dar, să fim serioase, normal că la început ne place. De ce am ieși cu el dacă nu?

Bărbații, pe de altă parte, sunt reticenți la făcut planuri. Oare cum ar arăta un bărbat căzut pe gânduri pentru că își imaginează ce mamă grozavă ai fi? Dar, lăsând deoparte glumele „extreme”, un bărbat care își dorește o relație, dă câteva semne clare.

Respectiv, dacă propui o vacanță împreună, nu va răspunde că e abia peste o lună și până atunci mai e destul… Iar dacă îl întrebi deschis dacă își dorește o relație, nu va fi evaziv.

Lipsa oricăror discuții despre un viitor mai apropiat (preferabil) sau mai îndepărtat, este un semn destul de clar că „trăiți în prezent” și… cam atât.

 

Să-l fi furat extratereștrii?

Un bărbat interesat te caută. Dacă vrea o relație cu tine, cu siguranță nu își va aminti de tine abia dacă nu are altceva de făcut. Își va face timp. Scuzele precum „am mult de muncă” nu țin.

Cu toții avem mult de muncă și suntem ocupați… până devenim interesați de o altă persoană. Și atunci suntem în stare să ne reorganizăm programul.

Dacă cel cu care ai ieșit deja de câteva ori, ba, mai mult, poate chiar există deja intimitate fizică între voi, nu dă semne prea des, scutește-te de a-i căuta scuze și justificări. Ai încercat, ți-ar fi plăcut, dar nu a fost să fie.

Ai curajul să deschizi o discuție cu el în care să îi vorbești cu sinceritate despre ce nevoi și dorințe ai. Cu asumarea faptului că poți întâlni un refuz.

Dacă este corect, te va refuza din respect și nu va fi evaziv încât să te încurce și mai mult. Dar, dacă este astfel, nu uita că și tu poți lua decizii. Spre binele tău.

 

Ne vedem noi doi. Și cam atât

Dacă ieșiți de mai multe ori împreună, la un moment dat vei dori să îl prezinți prietenilor, așa cum ți-ar plăcea să îi cunoști pe ai lui.

Un bărbat evitant, care nu vrea o relație serioasă, nu va fi interesat să îți cunoască prietenii sau să te ia când se întâlnește cu ai lui.

Cum reacționează dacă el practică un sport și îi spui că ți-ar plăcea să îl însoțești o dată să îl vezi cum joacă? Îți spune că nu e nimic special de văzut? Și totuși… este hobby-ul lui. Evident este ceva special, dar nu pentru a fi împărtășit cu tine.

Nu este un motiv de bucurie să îți placă un bărbat și să constați că sentimentul nu este reciproc. Dar nu ar fi util să faci această constatare cât mai curând? Sau vrei să renunți la dorințele tale pentru a sta într-o relație incertă cu cineva care nu e prea sigur că te-ar vrea pe tine?

Foto: shutterstock.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top