Now Reading
O de la Orgasm. Atenție, doamnelor: bărbat egoist în pat! Îi pasă doar de plăcerea lui

O de la Orgasm. Atenție, doamnelor: bărbat egoist în pat! Îi pasă doar de plăcerea lui

Tu vrei să fie tandru, el vrea să treacă repede la fapte? Nu ține cont de nevoile tale? Uite care sunt semnele că ai un partener egoist în pat.

 

Vă îmbrățișati, vă sărutați, vă aprindeți, el te dezbracă, vă iubiți cu patimă vreo 1 minut și gata. El a terminat, tu nu.

Mulțumit, și cu un zâmbet șemecher pe față, te întreabă: cum a fost, iubito?

Ție îți este milă să îi strici buna dispoziție, dar adevărul e că nu a fost în niciun fel. Chiar deloc. Zâmbești și tu politicos și îți spui că relația contează.

Nu e chiar așa, contează satisfacția reciprocă. Dacă bărbatul cu care ești nu face un efort să te mulțumească de cele mai multe ori când faceți dragoste, e semn de egoism.

El ajunge ușor la orgasm atunci când ejaculează, femeia – mai greu.

Dacă bănuiești că amorezul tău nu știe despre felul cum femeile poti fi satisfăcute, pune-l să învețe. Explică-i, arată-i, dă-i indicații.

Fără sfială, pentru că dacă e ignorant în materie de sex, așa va rămâne, dacă nu îi spune cineva ce să facă. De obicei, femeile sunt cele mai bune profesoare ale unui bărbat.

Deci ignoranța e vindecabilă. Nu la fel se poate spune despre răutate și egoism la orizontală.

Un bărbat este egoist în pat când nu dorește (sau nu face eforturi, că el poate vrea, dar se lasă păgubaș prea ușor) să-și satisfacă sexual iubita, soția.

Se mulțumește cu răspunsul ei politicos și crede că, dacă tot nu este el un armăsar frumos și forțos precum Rocco Siffredi, nici ea nu e vreo pretențioasă, deci se poate și așa.

 

Citește și:

O de la Orgasm. Când el are chef și ea nu… sau invers

O de la Orgasm. Sfaturi pentru bărbați, ca să le fie bine femeilor

Lista egoistului

Daaaar. E cazul să punem punctul pe I. Adică să spunem cum anume se comportă un egoist în pat.

  1. Cere un masaj erotic, dar nu întoarce favoarea. Îl doare capul, spatele, e obosit și adoarme, etc., în loc să se pună pe treabă și să te facă să zbori.
  2. Nu acordă atenție preludiului. Sare pe tine, țaca-paca și gata. E bine el, înseamnă că și tu ești bine. La revedere, pe mâine.
  3. Vrea sex oral, dar nu-ți face ție. Se ferește, se scuză, dar nu vrea. În schimb, cere o felație, ca să aibă erecție.
  4. După sex, adoarme tun. Nu tu giugiuleală post-sexuală, nimic. Se scuză că are multe de făcut mâine și începe să sforăie. Spune că dacă te deranjează, poți dormi pe canapea.
  5. Preferă poziții în care nu are mare chestie de făcut, de exemplu cu femeia deasupra.
  6. Îți cere chestii văzute de el prin filme, fără să te întrebe dacă ești de acord, vrei și tu sau îți place.
  7. Ejaculează precoce, dar nu crede că are o problemă. Ejaculează foarte greu și tot nu crede că are o problemă. În general, el nu are o problemă.
  8. Igiena personală lasă de dorit, la fel forma fizică. Crede că nu e important că miroase a tutun de câte ori te sărută, că doar e afectuos cu tine…

 

Reversul (feminin) al medaliei

Evident că există și femei egoiste la orizontală.

Cele care pretind sex oral, dar nu întorc favoarea, cele care nu se obosesc să-și excite partenerul, cele lipsite de afecțiune, cele reci și cele care privesc cu dispreț erecția lipsă a partenerului (chiar dacă e un accident sau se întâmplă mai des, nu e un motiv să fiți nasoale, fetelor, ci să vedem de ce alături de el).

Femei care se neglijează, dar așteaptă să fie iubite oricum (tot semn de egosim este), femei care critică și critică și critică, dar se așteaptă la sex.

Orice ție nu îți place, altuia nu-i face, că e semn de egoism. Și invers, dacă îți place ceva, întoarce favoarea. E atât de simplu.

 

Foto: 123rf.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top