Now Reading
Un an fără rezoluții

Un an fără rezoluții

clementina-anghelache-2023
Un an fără rezoluții

A trecut încă un an de Psychologies. Cel mai greu an de până acum și cel mai bun an de până acum. Anul în care mi-am găsit vocea de autoare, de antreprenoare și de femeie în pragul maturității.

Sunt recunoscătoare pentru toate experiențele și mulțumesc tuturor celor care au contribuit ca revista să fie vie și să lumineze calea fiecărei femei care are nevoie de o parteneră de încredere în a-și scrie propria poveste de viață.
În urmă cu o lună, făceam bilanțul și mă uitam în agendă că anul 2024 e deja conturat foarte bine: cu obiective stabilite și acțiuni concrete. M-am gândit la cum a arătat viața mea în toți anii din urmă și pentru prima dată mi s-a părut că știu ce am de făcut. Am început să caut care este cuvântul anului 2024 și care ar fi rezoluțiile mele. Am căutat în urmă să văd ce rezoluții au rămas neîmplinite. Mi-am dat seama că am 21 de ani de când 3 obiective apar frecvent pe lista de făcut  a anului viitor. Să slăbesc. Să învăț să conduc și să învăț să înot. Nici nu mai știu de ce nu am reușit aceste lucruri până acum, deși mă apreciez pentru felul în care știu să fac lucrurile să se întâmple. Am început să evaluez care ar fii impactul dacă le-aș dobândi în anul care urmează.
M-am întors la rezoluții și spre surprinderea mea, dacă în alți ani făceam tot felul de meditații și tehnici ca să am cele mai bune rezoluții, de data aceasta tot ce am găsit în interior a fost o mare liniște.

Va fi un an fără rezoluții. Un an în care îmi propun să mă conectez în fiecare dimineața la scopul meu, la ideea care mă animă cel mai tare și să fac lucrurile din acel spațiu.
Un an în care să fiu un canal curat și perfect prin care să curgă lumină și să fiu aici pe Pământ pentru a aduce cât mai multe zâmbete și pentru a face cunoscut oamenilor faptul că au acces la propria lor fericire. Să fiu aici pentru fiecare femeie care vrea să își scrie povestea și să își trăiască viața așa cum simte că o onorează.
Un an în care cuvintele noastre să creeze viața pe care să o trăim și s-o iubim!

La mulți ani!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top