Now Reading
Alătură-te Clubului de carte „Read & Blossom”

Alătură-te Clubului de carte „Read & Blossom”

Revista Psychologies
Alătură-te Clubului de carte "Read & Blossom"

Ești terapeută sau coach și dorești să contribui la dezvoltarea comunității feminine din România? Alătură-te Clubului de carte „Read & Blossom

Psychologies Romania te invită să faci parte dintr-o inițiativă specială care își propune să crească nivelul comunităților feminine din întreaga țară: Cluburile de Carte „Read & Blossom„. Suntem în căutarea terapeuților implicați și pasionați, care doresc să contribuie activ la dezvoltarea acestei inițiative pe plan local și național.

Ce înseamnă să fii parte din Clubul de carte „Read & Blossom„?

  • Oportunitatea de a coordona și de a facilita Cluburile de Carte în orașul tău, alături de o echipă dedicată Psychologies Romania.
  • Implicarea directă în crearea și dezvoltarea unei comunități feminine puternice, care promovează lectura și discuțiile pe teme relevante pentru dezvoltarea personală și emoțională.
  • Posibilitatea de a contribui la evoluția și îmbunătățirea relațiilor și stării de bine a femeilor din comunitatea locală.
  • Suport logistic din partea Psychologies Romania pentru organizarea și promovarea evenimentelor.

Cum poți aplica pentru a deveni parte din Clubul de Carte „Citeste și Înfloreste„?

Trimite-ne o scrisoare de intenție până la data de 27 ianuarie 2024, la adresa de email [email protected]. Împărtășește-ne motivația ta, experiența în domeniul terapeutic sau de coaching și ideile tale pentru cum ai dori să contribui la dezvoltarea acestor cluburi de carte.

Fă parte din inițiativa care aduce schimbări pozitive în comunitățile feminine din România!

Alătură-te nouă și adu valoare în viețile femeilor prin Clubul de Carte „Citeste și Înfloreste„! Împreună putem construi un mediu de sprijin, inspirație și dezvoltare personală pentru fiecare participantă.

Pentru mai multe informații și detalii despre cum poți fi implicată, contactează-ne la adresa de email [email protected] și fii parte din transformarea comunităților feminine!

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top