Now Reading
O călătorie interioară: drumul către sine prin triatlonul de mindfulness

O călătorie interioară: drumul către sine prin triatlonul de mindfulness

Avatar photo
o-călătorie-interioară-drumul-către-sine-prin-triatlonul-de-mindfulness

Wanderlust este o experienţă completă de wellness și descoperire care te ajută să îţi găsești busola interioară. Explorează în martie cele 3 dimensiuni ale călătoriei tale spre tine însuţi prin yoga, sunet și meditaţie.

După succesul fulminant în România anului 2022, odată cu primele ediţii Wanderlust 108 organizate în București, la Roaba de Cultură și în Cluj-Napoca, în parcul Iulius, fenomenul Wanderlust se întoarce și anul acesta, propunându-ne două experienţe, două călătorii memorabile de wellness care ne vor aduce pe fiecare dintre noi mai aproape de miezul fiinţei sale. În ordine cronologică:

  • pe 26 martie îţi vei găsi busola interioară la Wanderlust True North, o experienţă indoor în cadrul fantastic ale Palatului Bragadiru din București
  • în mai, Wanderlust 108 te va scoate din casă pentru o experienţă a perfecţiunii și completitudinii fiinţei tale, în outdoor, la București și Cluj

Wanderlust a luat naștere în 2009 ca un eveniment de wellness care s-a răspândit treptat în toată lumea, devenind un adevărat fenomen, un centru virtual al unei comunităţii unite de aspiraţia către valorile unei vieţi depline, în echilibru cu sine și cu natura.

De atunci, Wanderlust a devenit lider mondial în mindfulness, cu o prezenţă în 25 de ţări. De 13 ani, acest concept strânge în jurul său o comunitate de oameni activi, care își doresc regăsirea echilibrului propriu. Experienţa Wanderlust poate fi primul pas către cea mai bună versiune a ta: practica și exerciţiul, promovarea comunităţii, mâncatul sănătos, creșterea gradului de conștientizare și sustenabilitatea sunt tot atâtea căi de acces către tine.

De ce Wanderlust? De ce dorul de ducă? Cine poate spune de ce ne e dor de fiinţa noastră? Dar pe de altă parte cine poate spune că nu a încercat vreodată dorul de ducă, dorul de fugă din cotidianul brăzdat de stresuri și anxietăţi în majoritate covârșitoare complet inutile? Cine nu a fost încercat de intuiţia faptului că adevărul e în altă parte și trebuie numai să pornești într-o călătorie ca să îl găsești acolo unde a fost totdeauna, în interiorul tău? Dar călătoria nu e mereu nici ușoară, nici accesibilă. Tuturor ne prinde bine puţin ajutor pentru a face călătoria și pentru a ne găsi busola interioară.

Experienţele și comunitatea Wanderlust au fost create tocmai pentru a-ţi oferi acest ajutor, indiferent de nivelul de pregătire la care te afli. Wanderlust este o poartă prin care pătrunzi în tine; în faţa intrării nu sunt paznici care să te întrebe cât ai lucrat cu tine în trecut, dacă ai dormit bine sau dacă ești suficient de fit. Dacă ai ales experienţa Wanderlust, indiferent cât de fit sau de puţin fit te simţi în momentul respectiv, vei ști că vei găsi satisfacţii și provocări pentru tine.

Citește continuarea articolului în ediția de martie-aprilie 2023 a revistei Psychologies sau abonează-te și profită de ofertele speciale!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top