Now Reading
Revista Psychologies decembrie 2017

Revista Psychologies decembrie 2017

Avatar photo

Ediția de decembrie a revistei Psychologies te așteaptă la punctele de vânzare a presei! Așa cum te-am obișnuit, temele abordate tratează diferite aspecte ale vieții cu care se confruntă multe dintre noi.

Este clar doar o relație bazată pe sex, dar ne mințim singure și visăm la căsătorie și copii cu prietenul de așternut. Află de ce facem asta și cum ne afectează, pe noi, femeile, o relație iluzorie.

Citim sau auzim despre tot felul de catastrofe sau povești triste, dar nu ne impresionează deloc. Suntem bombardați din toate părțile – tv, radio, prieteni. Oare am devenit lipsiți de empatie sau ce se întâmplă cu adevărat?

Reții greu nume de persoane, niciodată numere de telefon, nu mai știi ce ai mâncat ieri la prânz, dar îți amintești perfect cina din tabăra de acum 35 de ani! Nu ești singura. Citește articolul despre memorie pentru a afla cum funcționează memoria și ce putem face pentru a o îmbunătăți.

Tu ce rol joci în grupul de prieteni? Creezi ușor legături cu oamenii din jur ori ești ceva mai retras? Completează testul din Psychologies decembrie și află cum te raportezi la prietenii tăi.

Ce e permis și ce nu într-o relație de prietenie bărbat-femeie? Am făcut un sondaj iar rezultatele le poți citi în această ediție.

Cu siguranță ai auzit de Irvin Yalom sau i-ai citit deja multe dintre cărți. Dacă nu… el este un psihiatru celebru, autor de cărți și înțelept al lumii noastre moderne pe care pur și simplu îl vei adora. Și pentru că urmează să apară volumul său de Memorii, în Psychologies decembrie ți-am selectat câteva pasaje din această carte pentru suflet.

Vrăjitoare, tarot, horoscop sau preotul care-ți deschide cartea. Practici pe care poporul român încă le mai cultivă, la scară mare. Dar ce căutăm atunci când încercăm să sondăm necunoscutul? Ce frici ni se calmează și ce frici ni se activează? Citește dosarul despre ocultism din Psychologies decembrie.

Aflăm dacă parapsihologia este sau nu o știință, ce include ea, ce face cu adevărat reiki și cum să te ferești de impostori. Antropologul și profesorul universitar Vintilă Mihăilescu ne explică de ce consultă românii vrăjitoarele, iar un psihoterapeut pasionat de tarot ne dezvăluie universul cărților cu simboluri.

Dacă mergeai cu bicicleta la serviciu sau pe munte, acum, sezonul rece te obligă să-ți reorganizezi activitățiile sportive. Soluția? Orele de cycling la sală! În Psychologies decembrie îți spunem concret ce beneficii îți oferă.

Cum să-ți îngrijești părul în funcție de anotimp! Află ce ai de făcut în această iarnă, dar și ce ritual e indicat pentru vară sau primăvară.

Și cum nu putem trăi fără ea, dezbatem intens subiectul: ce apă e cu adevărat bună pentru organism? E nocivă apa îmbuteliată în bidoane de plastic? Ce apă trebuie să folosim pentru bebeluși? Un articol de lipit pe frigider și recitit zilnic.

Lectură plăcută!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top