Now Reading
Revista Psychologies ediția august 2017

Revista Psychologies ediția august 2017

Avatar photo

Revista Psychologies, ediția de august, te așteaptă la punctele de vânzare a presei!

Știai că sindromul Tourette nu înseamnă cuvinte urâte spuse involuntar, așa cum am văzut în filme? Află alături de noi care este gama întreagă de simptome.

Cum primim și oferim corect complimente? În Psychologies august ți-am pregătit un ghid complet!

La câte interviuri de angajare ai fost, sigur a existat cel puțin unul care te-a marcat. Echipa Psychologies își amintește cu amuzament de interviuri desprinse parcă din filmele de comedie.

Cum știi dacă te place cu adevărat dar e timid sau nu are nicio treabă cu tine? Ne-am hotărât să analizăm în detaliu timiditatea la bărbați, și zicem că ne-a ieșit…

Învață să discuți corect despre bani în cuplu, altfel riști să ajungi la divorț sau despărțire. Cum faci asta îți spunem în ediția curentă.

Norocul ni-l facem singuri, dar oare așa o fi și cu ghinionul? Despre cât de ghinioniști suntem sau nu în realitate vorbim în ediția de august.

Să spui un adevăr dureros poate fi extrem de complicat. Dar nicio problemă, te învățăm când și cum să comunici lucruri neplăcute.

Cu trecerea anilor vârsta începe să se vadă… Te-ai gândit la operații estetice? Află care sunt recomandate și care nu. Ce frici ne cuprind o dată cu trecerea timpului? Teama de moarte este una dintre ele… O analizăm pe îndelete.

Ulei de cocos, cânepă, in, susan, rapiță… În Psychologies august îți spunem ce beneficii extraordinare au pentru sănătate, dar și cum să le consumi corect.

Cancerul mamar este cel mai frecvent cancer la femei și reprezintă 26% din numărul total de cancere. Iar mamografia este acea analiză a sânilor care, efectuată regulat, în funcție de istoricul personal și familial, îți poate salva viața… Un medic cu experiență ne informează în detaliu despre mamografie.

Se pare că flora României este o comoară în materie de plante și plăntuțe folosibile pentru față. Află alături de noi care sunt acele 12 specii din zona Dobrogei, care ne promit tinerețe fără bătrânețe.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top