Now Reading
Iridologia, comoara ascunsă din harta ochilor tăi

Iridologia, comoara ascunsă din harta ochilor tăi

Revista Psychologies
iridologia-comoara-ascunsă-din-harta-ochilor-tăi

Sănătatea este comoara cea mai de preţ a organismului uman. Informaţiile care ne vorbesc despre sănătate și importanţa păstrării ei trec adesea pe lângă noi fără să ne îndemne să acţionăm. Dar ce ai spune dacă sursa acestor informaţii este însuși corpul tău? Dacă ai afla de la specialiști că irișii ochilor tăi spun povestea organelor și funcţionării lor în corpul tău într‑un mod uimitor care te poate scăpa de …emoţii medicale ulterioare mai complicate?

Dacă vrei să afli dintr‑o privire ce informaţii poate dezvălui irisul ochilor despre starea de sănătate a întregului organism, te invităm să descoperi iridologia – ramura de medicină integrativă a citirii hărţilor ochiului, mai specific a părţii colorate a ochiului, numit iris.

Irisul prezintă într‑un mod unic și foarte detaliat stadiul afecţiunilor existente, moștenite, dobândite la naștere (congenital), dar și predispoziţiile către îmbolnăvirile fiecărei persoane în parte.

La Clinica Eliade există specialist în iridologie, care, printr‑o metodă non‑invazivă (folosind la examinare o lupă și o sursă puternică de lumină) observă, descoperă și interpretează specific eventualele modificări de culoare (pete, raze colorate, inele), de structură, de relief, dispariţia unor porţiuni întregi din iris sau doar apariţia de lacune, modificarea poziţiei pupilelor, deformarea lor etc. Fiecare „anomalie” la nivelul irisului dezvăluie o suferinţă fizică prezentă, manifestă, ascunsă sau viitoare a pacientului. Luate din timp și puse în comun, informaţiile oferite de mai multe metode de diagnostic și investigare arată ulterior tabloul complet.

Iridologia este acea scurtătură de care avem cu toţii nevoie, de la diagnostician la pacient, scurtătura care ne scutește de timp pierdut și stresul căutărilor în orb. Informaţiile aduse cu ajutorul iridologiei completează tabloul clinic general al pacientului, cu elemente suplimentare faţă de analizele obişnuite. Irisul ne spune inclusiv felul cum vom reacţiona imunitar la diverse situaţii, capacitatea de a face faţă la boală, puterea la efort fizic şi rezistenţa pe care o avem la stres. Ne duce direct la cauzele îmbolnăvirilor, informaţii care, altfel, s‑ar putea obţine doar după multe analize medicale şi investigaţii complicate.

Introducerea iridologiei în practica medicală modernă – la Clinica Eliade – aduce beneficii reale pacienţilor. Medicii beneficiază de un punct de pornire foarte preţios şi o imagine generală a sănătăţii pacientului.

Vă aşteptăm la Clinica Eliade să descoperiƫi alături de Alin Ghinea, Specialist în Iridologie, ce dezvăluie ochii dumneavoastră despre starea de sănătate a întregului organism.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top