Now Reading
Cum faci să fii zi de zi mai bine

Cum faci să fii zi de zi mai bine

Revista Psychologies

În secolul al III-lea î.e.n., filosoful Epicur a creat un concept pe care astăzi îl cunoaștem sub denumirea de hedonism. Acesta spune, pe scurt, că pe măsură ce înaintăm în cursul vieții, suntem motivați de propriul interes să obținem plăcere, în detrimentul durerii. Această perspectivă asupra comportamentului uman ne ajută să înțelegem tendința noastră de a obține binele suprem în orice circumstanță.

E natural și firesc să țintim obiective precum împlinirea, starea de bine, satisfacția și buna dispoziție, însă e important să reținem că acestea nu sunt o destinație, ci o stare, un stil de viață construit, cu pași mici, zi de zi. Căutarea echilibrului în toate aspectele vieții a devenit în ultimii ani o preocupare pentru tot mai mulți oameni dornici să își schimbe stilul de viață prin adoptarea unor noi obiceiuri alimentare sănătoase, includerea activităților sportive și recreative în programul zilnic și printr-o atenție sporită asupra sinelui.

SanoVita, producător și distribuitor de alimente de origine vegetală, își concentrează activitatea în jurul aceleiași filosofii sănătoase, zi de zi mai bine, unde starea de bine este guvernată de acțiuni constante și eficiente, derulate zi de zi.

Îmbunătățirea stilului de viață este o adevărată călătorie, cu momente bune și momente grele. Uneori prinzi încredere când vezi rezultatele, alteori ești nemulțumit deoarece ți se pare că avansezi prea încet. Pe parcurs se poate întâmpla să te mai și oprești. Unii renunță de tot, alții își găsesc motivația să meargă mai departe și continuă să avanseze – cu pași mai mari sau mai mici. Dar avansează. În această călătorie este bine să ai alături persoane care să te sprijine când îți este greu, să îți fie model și să te inspire, sau pur și simplu să îți arate căi noi pe care singur nu le vedeai.

Echipa de Antrenori de Bine SanoVita își propune să îi susțină pe toți cei care îți doresc o viață mai armonioasă și echilibrată.

banner_antrenoriZDZ

Un stil de viață sănătos nu este asemeni unui to do list – nu prezintă niște simple sarcini pe care trebuie să le bifăm și atât. Stilul de viață echilibrat presupune stabilirea și respectarea unui set de valori și atitudini care ne ajută să ne dezvoltăm în toate aspectele vieții. Înseamnă nu doar alimentație, ci și mișcare și sport, odihnă, relaxare, sănătate mentală, relații de calitate și echilibru pe toate planurile.

„Zi de zi mai bine” este o convingere

Zi de zi mai bine surprinde esența vieții cotidiene în care se întâmplă atât lucruri bune, cât și lucruri mai puțin bune, important fiind, în cele din urmă, modul în care ne raportăm la ceea ce vine din exteriorul nostru și felul în care acesta ne afectează. Zi de zi mai bine se traduce prin convingerea că indiferent ce s-ar întâmpla, binele va triumfa în toate aspectele vieții și că întotdeauna vor exista soluții la probleme atât timp cât fiecare dintre noi face ce îi stă în putință să aibă o viață mai bună. Zi de zi mai bine este deviza celor care își doresc să fie azi mai buni ca ieri și mâine mai buni ca azi.

Zi de zi mai bine este un mod de a acționa

Învățăm din eșecuri și ajungem la marile victorii cu pași mici. Zi de zi mai bine este o atitudine constantă prin care aducem îmbunătățiri în aspectele vieții noastre cotidiene – de la ce mâncăm și cum mâncăm, până la modul în care avem grijă de corpul și mintea noastră. Prin acțiuni mici, eficiente și constante, devenim zi de zi o versiune mai bună a noastră. Obiceiurile mici au impact puternic asupra vieții noastre iar rezultatul influenței lor se vede în timp. Putem face o comparație cu sădirea și culegerea legumelor – mai întâi le plantăm, apoi le îngrijim, le hrănim, le dăm timp să se dezvolte și abia apoi le recoltăm.

Zi de zi mai bine – manifest pentru starea de bine

Zi de zi mai bine este un manifest pentru viața trăită frumos și cu respect față de propria persoană, de mediul înconjurător și de societate. Zi de zi mai bine este o școală a valorilor precum perseverența, disciplina, consecvența și determinarea. Zi de zi mai bine, este, de asemenea, modul în care SanoVita acționează la nivel de companie. Echipa SanoVita este motivată de progres, de a face bine oamenilor atât prin intermediul produselor concepute special pentru nevoile acestora, cât și prin oferirea unor surse de inspirație care să îi susțină să trăiască echilibrat, armonios și sănătos.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top