Now Reading
5 avantaje pe care un card de credit ți le poate oferi

5 avantaje pe care un card de credit ți le poate oferi

Revista Psychologies
5-avantaje-pe-care-un-card-de-credit-ți-le-poate-oferi

Deși la prima vedere, majoritatea oamenilor se tem de responsabilitatea unui card de credit, considerând că un astfel de împrumut nu-i va aduce decât în pragul unei datorii mai mari, în realitate nu se întâmplă acest lucru. Plățile efectuate pentru diferite achiziții cu ajutorul cardurilor de credit de la Credit Europe Bank pot oferi  numeroase avantaje. De fapt, multe dintre avantajele oferite de cardurile de credit se referă la economisirea banilor pe termen lung.

Iată 5 avantaje de care te poți bucura dacă ești responsabil cu cardul tău de credit de la Credit Europe Bank:

1. Plătești pentru achiziții într-o perioadă de timp convenabilă

Vrei să-ți cumperi un televizor modern de nouă generație, un telefon nou sau ai nevoie neapărat de o vacanță? Prețurile produselor și serviciilor au crescut inevitabil cu dezechilibrul economic creat din cauza pandemiei de COVID-19. În multe cazuri, veniturile lunare au rămas la același nivel.

Un card de credit te ajută să plătești suma integrală pentru produsele și serviciile de care ai nevoie ca să duci o viață confortabilă. Această sumă o poți rambursa în rate lunare egale fără dobândă pe o perioadă convenabilă pentru tine, care să nu-ți depășească posibilitățile financiare.

2. Te bucuri de bonusuri

Cardul de credit CardAvantaj de la Credit Europe Bank îți pune la dispoziție un sistem de bonusare într-un cont separat față de cel destinat împrumutului. Acest sistem de bonusare se activează la fiecare achiziție pe care o efectuezi prin intermediul cardului și reprezintă 0.3% din valoarea totală a produsului sau serviciului plătit.

Pe termen lung, poți strânge o sumă de bani semnificativă pe care o poți folosi pentru alte produse de care mai ai nevoie.

3. Poți face achiziții la nivel internațional

Anumite carduri de credit, cum sunt cele emise de Credit Europe Bank, permit plata pentru produse și servicii atât în țară, cât și la nivel internațional. Dacă ai plecat în vacanță în străinătate și ți-ai dat seama că mai ai nevoie de bani sau a intervenit o situație neprevăzută care necesită niște costuri, atunci poți folosi liniștit cardul de credit.

4. Campanii și oferte avantajoase la magazinele partenere

O instituție financiară bancară de încredere care oferă servicii și produse de credit, cum este Credit Europe Bank, colaborează cu numeroase magazine pentru a oferi utilizatorilor de credit cele mai bune oferte. 

Dacă ai găsit telefonul mult dorit la Altex sau Media Galaxy, dar ți se pare că nu poți rambursa suma în 4 sau 6 rate lunare, verifică campaniile active pe site sau în aplicația AVANTAJ2go și vezi dacă ai posibilitatea unui număr mai mare de rate sau alte oferte convenabile.

5. Te ajută să-ți gestionezi cheltuielile

De fiecare dată când efectuezi o plată prin intermediul cardului de credit, vei primi o notificare, de obicei prin SMS, cu toate informațiile necesare care te vor ajuta să-ți gestionezi cheltuielile și să rambursezi ratele lunare în timp util.

Este important să te angajezi în cheltuirea unei sume de bani pe care o poți returna cu succes în întregime în fiecare lună. Cheltuirea peste măsură, într-un mod dezorganizat, duce la mai multe griji financiare. Iar acesta nu este scopul unui card de credit. 

Privește împrumutul ca pe un sprijin financiar pe care te poți baza oricând ai nevoie.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top