Now Reading
Ce parfum porți dacă ești la dietă?

Ce parfum porți dacă ești la dietă?

izabela-juncu
ce-parfum-porți-dacă-ești-la-dietă

Există parfumuri care îți stimulează starea de bine și care, totodată, au un rol important în a ajuta la păstrarea controlului, atunci când suntem la regim sau atunci când urmăm o dietă. Amestecul de bergamotă, mandarină, grepfrut, liliac și ylang ylang se spune că eliberează B-endorfinele prezente în piele, transmițând un mesaj de plăcere către creier. Acest lucru declanșează, la rândul său, o senzație de mulțumire, reducând nevoia de a mânca în exces.

În cele din urmă, un procent impresionant de 70% din persoanele, care au încercat această variantă, au considerat că parfumul le-a schimbat comportamentul alimentar.

Parfumul conține, de asemenea, un „complex de slăbire” formulat cu extract de cafeină, carnitină și spirulină, activând cele două enzime cheie direct implicate în lipoliză (degradarea grăsimilor), astfel încât să poți utiliza parfumul pentru masajul pielii în zonele unde dorești ca acest proces să aibă loc.

Deci, poate parfumul să ajute cu adevărat la pierderea în greutate?

Nu doar parfumul te poate ajuta să-ți învingi pofta de mâncare nedorită. De fapt, unele cercetări au descoperit că adulmecarea alimentelor sănătoase îți poate reduce și apetitul. De exemplu, Centrul German de Cercetare pentru Chimia Alimentară a descoperit că parfumul uleiului de măsline extravirgin poate duce la o senzație mai mare de plenitudine și satisfacție, iar rezultate similare au fost găsite cu participanții care adulmecă mere, banane, fenicul și grapefruit.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top