Now Reading
Cine îşi ține şedința acum? Pandemia ca şansă

Cine îşi ține şedința acum? Pandemia ca şansă

Valentin-Danielescu
cine-îşi-ține-şedința-acum-pandemia-ca-şansă

Martie 2020. Deși urmăream relativ îndeaproape situația din România (și așteptam decizii similare cu cele ale statelor din Europa), nu anticipam magnitudinea undei de impact.

La finalul tumultuos al lui 2019 mă hotărâsem să iau calea antreprenoriatului, iar contextul meu era deja unul „în stabilizare”. Pornisem două proiecte (care începeau să dea rezultate) și îmi îndeplinisem și visul de a pleca la ski. Perspectivele și oportunitățile care apăreau la orizont îmi dădeau încredere că 2020 va fi un an deosebit.

În 23 martie 2020, autoritățile anunțau intrarea în starea de urgență și implementarea măsurilor de izolare (lockdown). Erau necesare pentru a stopa propagarea virusului despre care se știa foarte puțin la momentul respectiv. Am anunțat colaboratorii că iau decizia de a continua proiectele cu ei de acasă, având în vedere situaţia. Consideram că eram pregătit. Îmi aduc aminte cum vorbeam cu soția că, dacă reușesc să mențin rezultatele firmei încă 3 luni (după primul trimestru), vom avea totuşi un an lejer. În lucrul de acasă mi s-a alăturat şi ea, ia copilul a avut parte de suspendarea grădiniței pe termen nedeterminat.

Citeşte articolul integral în cadrul ediţiei de martie 2021 a Revistei PSYCHOLOGIES.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top